· · Komentara: 0
NUMEROLOGIJA

Niste ljubomorni? Vaš numerološki kod kaže suprotno

LJubomora može biti urođena, tvrde numerolozi, ali se sa njom pojedinačno možete i izboriti prateći svoj lični broj

number-181539_960_720.jpg
Foto: Pixabay

Lični broj svake osobe pojedinačno govori o tome da li su po prirodi ljubomorne osobe, ili je pak ljubomora nepoznanica za njih. Otkrivamo i na koji način možete da se izborite sa tim osećanjem.

Kako se računa lični broj
Lični broj izračunajte tako što ćete sabrati sve cifre datuma i godine rođenja dok ih ne svedete na jedocifren broj.Na primer, neko ko je rođen 3. 12. 1962. godine ima lično broj 6.

Jedan

Jedinice žele da bude voljene, pa ako i na trenutak posumnjaju da nije tako, postaju ljubomorne. Međutim, retko to pokazuju i skrivaju osećanja. Partner mora dobro da ih poznaje da bi shvatio o čemu je reč, a ukoliko mu to ne pođe za rukom, jedinice će se duriti i prigovarati za svaku sitnicu.

Iako vole da pored sebe imaju jaku ličnost, ne podnose da voljena osoba ima prijatelje suprotnog pola. Pripadnici ovog broja burno će reagovati ako se njihov partner upusti u najbezazleniji flert, ali smiriće se kada se uvere da je njegova ljubav zaista iskrena.

Dva

Verne su, a to očekuju i od partnera. I najmanja sumnja u odanost voljene osobe, strašno će ih povrediti i neće skrivati ljubomoru. U svakom trenutku moraju da znaju kako i sa kim voljena osoba provodi vreme jer očekuje iskrenost u vezi.

Pročitajte još: Nije svejedno koje brojeve imate na tablicama svojih kola - svaki ima posebno značenje

Pripadnici ovog broja veoma su posesivni i ne podnose kada je voljena osoba pažljiva prema bilo kome, makar da je reč o prijatelju ili rođaku. Dvojka će biti ljubomorna ako joj ne poklanjate dovoljno pažnje kada ste u društvu, a smiriće se čim je stavite na pijedestal.

Tri

Obožavaju da se igraju, sklone su flertovanju i trude se da budu beskrajno zabavne. Nisu ljubomorne kada voljena osoba koketira sa drugima jer u tome ne vide ništa loše. Ali ako uvide da partner sa nekim vodi zanimljiv razgovor na ozbiljnije teme, to će ih potpuno izbaciti iz koloseka. Za njih je intelektualna veza mnogo važnija od seksualne. Tada poslovično vedre trojke postaju razdražljive i pretvaraju se u namrgođena zvocala.

Retko su ljubomorne, ali ne libe se da to otvoreno pokažu. Smiriće se tek kada im stavite do znanja da su i dalje najzanimljivije osobe na svetu.

Četiri

Sklone su ljubavnim trikovima, a čak i kada nisu ljubomorne, glume da su povređene da bi izazvale sažaljenje i partnera još više vezale za sebe. Odane su, ali treba imati razumevanja za njihovo promenljivo raspoloženje.

Napraviće ljubomornu scenu za svaku sitnicu, sa njima nikada niste načisto. Da bi se smirile, treba ih izvesti na romantičnu večeru ili im kupiti neki skup poklon.

Pročitajte još: Lični broj otkriva da li bogatstvo stoji ispred vaših vrata

Pet

Biće ljubomorne ako partner pokaže divljenje prema nekom drugom ili ako posumnjaju da voljena osoba smatra da postoji neko lepši, uspešniji i pametniji od njih. Međutim, osećaju rivalstvo samo prema osobama koje su bolje od njih i jedino se tada osećaju ugroženo.

Ne vole da gube, pa postaju ljubomorne tek u trenutku kada osete da bi voljena osoba mogla da im umakne. Smiriće se kada budu sigurne da ponovo vladaju situacijom.

Šest

Vrlo su odane, ali i ljubomorne. U težnji da zadovolje voljenu osobu, šestice se maksimalno predaje. Postaju posesivne kada uvide da se to ne ceni dovoljno i smatraju da partner nema šta da traži na drugom mestu, pošto pored njih imaju sve. Ne vole da flertuju, a ako uhvate partnera da to čini, veoma će se uvrediti.

I mala sumnja u iskrenost partnerovih osećanja kod njih izaziva ljubomoru. Treba dosta vremena i dokaza da se uvere u suprotno.

Sedam

Vole da im se ugađa i da im partner laska. Međutim, vrlo su intuitivne, pa će brzo otkriti ako se reči kose sa pravim emocijama. Ukoliko postignu harmoniju u ljubavi, nikada neće biti ljubomorne. Međutim, u slučaju da voljena osoba prokocka njihovo poverenje, večito će biti sumnjičave i stalno će proveravati gde je i šta radi.

Sedmice nisu ljubomorne ako zaista nema razloga za to. Možete ih ubediti da vam veruju samo ako ste iskreni, jer će vas u suprotnom odmah razotkriti.

Osam

Veoma su ljubomorne jer su opsednute ljubavlju i seksom. Vole da flertuju i iskoristiće svaku priliku da se upuste u novu avanturu. Međutim, takvo ponašanje partnera nikako ne tolerišu. Veoma su intuitivne i mogu da dokuče osećanja drugih ljudi. Zato će lako namirisati prevaru i spremiti žestoku osvetu.

LJubomora je sastavni deo života osmica, ako to prihvatite kao neminovnost, moći ćete da se izborite sa ovom osobinom.

Devet

Po prirodi nisu ljubomorne, naprotiv, vrlo su liberalne i sklone da toleriše preljubu koja se zasniva na fizičkoj privlačnosti. Međutim, ako je reč o intelektualnoj i duhovnoj povezanosti, onda postaju vrlo prgave. Ukoliko uvide da ste svoje tajne otkrili nekoj drugoj osobi, proradiće im ego. Planuće brzo i nekontrolisano i napraviti ljubomornu scenu, ali će se vrlo brzo smiriti.

NJih ne čini ljubomornim fizička privlačnost, već duhovna veza. Smiriće se tek kada im dokažete da ste pre svega prijatelji, pa onda ljubavnici.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.