· · Komentara: 3
VIZIONARI

Šta nas čeka posle korone? Treći svetski rat, atentat na Putina, bolest Trampa i smrt engleske kraljice?!

Najpoznatiji prorok zapadnog sveta Mišel Nostradamus najavio je dešavanja za 2020: Da li nas čeka kraj, ili – preporod?

maxresdefault.jpg
Foto: arhiva Novosti

Nesumnjivo je da je Mišel Nostradamus najpoznatiji prorok zapadnog sveta koji je predvideo početak i kraj Prvog svetskog rata, dolazak Hitlera na vlast i tačan datum i mesto početka Drugog svetskog rata, kao i pojavu aviona, podmornica, tenkova i početak svemirske epohe, i još mnogo toga. S obzirom da je započela 2020, red je da se osvrnemo na tumačenja Nostradamusovih stihova za ovu godinu.

Pročitajte još: "Porodice neće postojati, ljubav će biti poražena, a rađanje će biti kontrolisano KISEONIKOM": Šta čeka svet?!

Čekaju nas, kažu, ekonomska kriza, kolaps berze, dramatična degradacija ljudskog delovanja i svesti. Potreba da se „očisti“ i ponovo uravnoteži planeta dovešće do uragana, poplava, zemljotresa i vulkanskih erupcija.

Počinje nova era, podjednako i povoljna i opasna za istoriju čovečanstva.
Treba da se čuva "prijatelja"
Foto: Arhiva Novosti

Nostradamus je smatrao da će 2020. godine početi nova era, i to je, na neki način, sveti trenutak, istovremeno povoljan i opasan za istoriju čovečanstva, a koji će doneti i katastrofe i – otkrovenja. Kritična 2020. godina ne znači nužno kraj, već temeljnu transformaciju sveta u kojem živimo, ponovno rođenje čovečanstva na novom duhovnom nivou.

Izbijanje Trećeg svetskog rata

Čini se da većina Nostradamusovih šifrovanih poruka za dolazeći period predviđa smrt i uništenje. Po njemu, 27 godina razornog rata izbiće između dve velike svetske supersile posle uspona trećeg antihrista. Ovako zvuči proročanstvo: „U gradu Božjem biće velika grmljavina. Dva brata rastrgnuće Haos, dok tvrđava izdržava. Veliki vođa će podleći. Treći veliki rat počeće kada bude goreo veliki grad“.

Opasnost za Putina i bolest Donalda Trampa

Misteriozna bolest?
Foto: Arhiva Novosti

Nostradamus je predvideo vrlo nasilnu godinu, kako za ruskog, tako i za američkog predsednika.

Putin će preživeti atentat, ali ne i neko blizak Trampu.


Ruski predsednik Vladimir Putin doživeće pokušaj atentata od strane svog bezbednosnog tima. Ako se proročanstvo ispuni, Putina će izdati neko veoma blizak njemu. Što se tiče Donalda Trumpa, prorok je predvideo da će patiti od misteriozne bolesti i da će član porodice američkog predsednika biti žrtva saobraćajne nesreće.

Velika finansijska kriza

Prema predviđanjima Nostradamusa za 2020. godinu, na ivici smo skorašnjeg trgovinskog haosa. Dok neki analitičari insistiraju na tome da nismo svedoci još jednog „balona“ koji će uskoro pući (kao 2008), drugi stručnjaci smatraju da je ekonomski haos „iza ćoška“.

Vlada od 1952. godine
Foto: Arhiva Novosti

Engleska dobija kralja

Kraljičina smrt biće jedan od najviše uznemirujućih događaja u Velikoj Britaniji u poslednjih 70 godina. Od svog krunisanja, 1952. godine, kraljica Elizabeta Druga živela je dovoljno dugo da upozna 13 premijera Velike Britanije i 13 predsednika Sjedinjenih Američkih Država. Sada su joj 93 godine, i mnogi tumači Nostradamusovih katrena misle da će se 2020. njena vladavina završiti.

Britanija će dobiti kralja.

Krunisanje naslednika kraljice postaće državni praznici. Princ Čarls preuzeće tron Velike Britanije, a jedan od prvih poteza biće mu da poseti Škotsku i Vels.

Novi papa

Veruje se da je Nostradamus o papi Franji govorio u katrenima 2.97 i 5.31, i da je predvideo njegovu smrt za 2020. godinu. Naslednik pape Franje biće „mlad čovek“ koji će „doseći visoku poziciju“ 2020. Tumači katrena tvrde da će novi papa napraviti skandal u katoličkoj crkvi čim dođe na tron, a koji će „tinjati“ sve do 2029. godine.

Novi papa će biti skandal-majstor!

Priroda protiv ljudi

Godina će biti puna prirodnih katastrofa, ali i naučnih dostignuća. Poplava će biti u mnogim zemljama Evrope (Italija, Češka, Velika Britanija). Na Bliskom istoku islamski ekstremizam će dodatno jačati.

Pročtiajte još: "Jednom zaražen, niko ne živi više od dvadeset četiri sata": Korona virus predviđen pre 30 godina, a šta je PRAVA ISTINA

Veliki zemljotres pogodiće područje između Kalifornije, SAD i Vankuvera u Kanadi. Evropljani i Amerikanci će se suočiti sa problemom migranata, a terorističkih napada biće sve više.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.