· · Коментара: 3
ВИЗИОНАРИ

Шта нас чека после короне? Трећи светски рат, атентат на Путина, болест Трампа и смрт енглеске краљице?!

Најпознатији пророк западног света Мишел Нострадамус најавио је дешавања за 2020: Да ли нас чека крај, или – препород?

maxresdefault.jpg
Фото: архива Новости

Несумњиво је да је Мишел Нострадамус најпознатији пророк западног света који је предвидео почетак и крај Првог светског рата, долазак Хитлера на власт и тачан датум и место почетка Другог светског рата, као и појаву авиона, подморница, тенкова и почетак свемирске епохе, и још много тога. С обзиром да је започела 2020, ред је да се осврнемо на тумачења Нострадамусових стихова за ову годину.

Прочитајте још: "Породице неће постојати, љубав ће бити поражена, а рађање ће бити контролисано КИСЕОНИКОМ": Шта чека свет?!

Чекају нас, кажу, економска криза, колапс берзе, драматична деградација људског деловања и свести. Потреба да се „очисти“ и поново уравнотежи планета довешће до урагана, поплава, земљотреса и вулканских ерупција.

Почиње нова ера, подједнако и повољна и опасна за историју човечанства.
Треба да се чува "пријатеља"
Фото: Архива Новости

Нострадамус је сматрао да ће 2020. године почети нова ера, и то је, на неки начин, свети тренутак, истовремено повољан и опасан за историју човечанства, а који ће донети и катастрофе и – откровења. Критична 2020. година не значи нужно крај, већ темељну трансформацију света у којем живимо, поновно рођење човечанства на новом духовном нивоу.

Избијање Трећег светског рата

Чини се да већина Нострадамусових шифрованих порука за долазећи период предвиђа смрт и уништење. По њему, 27 година разорног рата избиће између две велике светске суперсиле после успона трећег антихриста. Овако звучи пророчанство: „У граду Божјем биће велика грмљавина. Два брата растргнуће Хаос, док тврђава издржава. Велики вођа ће подлећи. Трећи велики рат почеће када буде горео велики град“.

Опасност за Путина и болест Доналда Трампа

Мистериозна болест?
Фото: Архива Новости

Нострадамус је предвидео врло насилну годину, како за руског, тако и за америчког председника.

Путин ће преживети атентат, али не и неко близак Трампу.


Руски председник Владимир Путин доживеће покушај атентата од стране свог безбедносног тима. Ако се пророчанство испуни, Путина ће издати неко веома близак њему. Што се тиче Доналда Трумпа, пророк је предвидео да ће патити од мистериозне болести и да ће члан породице америчког председника бити жртва саобраћајне несреће.

Велика финансијска криза

Према предвиђањима Нострадамуса за 2020. годину, на ивици смо скорашњег трговинског хаоса. Док неки аналитичари инсистирају на томе да нисмо сведоци још једног „балона“ који ће ускоро пући (као 2008), други стручњаци сматрају да је економски хаос „иза ћошка“.

Влада од 1952. године
Фото: Архива Новости

Енглеска добија краља

Краљичина смрт биће један од највише узнемирујућих догађаја у Великој Британији у последњих 70 година. Од свог крунисања, 1952. године, краљица Елизабета Друга живела је довољно дуго да упозна 13 премијера Велике Британије и 13 председника Сједињених Америчких Држава. Сада су јој 93 године, и многи тумачи Нострадамусових катрена мисле да ће се 2020. њена владавина завршити.

Британија ће добити краља.

Крунисање наследника краљице постаће државни празници. Принц Чарлс преузеће трон Велике Британије, а један од првих потеза биће му да посети Шкотску и Велс.

Нови папа

Верује се да је Нострадамус о папи Фрањи говорио у катренима 2.97 и 5.31, и да је предвидео његову смрт за 2020. годину. Наследник папе Фрање биће „млад човек“ који ће „досећи високу позицију“ 2020. Тумачи катрена тврде да ће нови папа направити скандал у католичкој цркви чим дође на трон, а који ће „тињати“ све до 2029. године.

Нови папа ће бити скандал-мајстор!

Природа против људи

Година ће бити пуна природних катастрофа, али и научних достигнућа. Поплава ће бити у многим земљама Европе (Италија, Чешка, Велика Британија). На Блиском истоку исламски екстремизам ће додатно јачати.

Прочтиајте још: "Једном заражен, нико не живи више од двадесет четири сата": Корона вирус предвиђен пре 30 година, а шта је ПРАВА ИСТИНА

Велики земљотрес погодиће подручје између Калифорније, САД и Ванкувера у Канади. Европљани и Американци ће се суочити са проблемом миграната, а терористичких напада биће све више.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.