· · Коментара: 0
НУМЕРОЛОГИЈА

Нисте љубоморни? Ваш нумеролошки код каже супротно

Љубомора може бити урођена, тврде нумеролози, али се са њом појединачно можете и изборити пратећи свој лични број

number-181539_960_720.jpg
Фото: Pixabay

Лични број сваке особе појединачно говори о томе да ли су по природи љубоморне особе, или је пак љубомора непознаница за њих. Откривамо и на који начин можете да се изборите са тим осећањем.

Како се рачуна лични број
Лични број израчунајте тако што ћете сабрати све цифре датума и године рођења док их не сведете на једоцифрен број.На пример, неко ко је рођен 3. 12. 1962. године има лично број 6.

Један

Јединице желе да буде вољене, па ако и на тренутак посумњају да није тако, постају љубоморне. Међутим, ретко то показују и скривају осећања. Партнер мора добро да их познаје да би схватио о чему је реч, а уколико му то не пође за руком, јединице ће се дурити и приговарати за сваку ситницу.

Иако воле да поред себе имају јаку личност, не подносе да вољена особа има пријатеље супротног пола. Припадници овог броја бурно ће реаговати ако се њихов партнер упусти у најбезазленији флерт, али смириће се када се увере да је његова љубав заиста искрена.

Два

Верне су, а то очекују и од партнера. И најмања сумња у оданост вољене особе, страшно ће их повредити и неће скривати љубомору. У сваком тренутку морају да знају како и са ким вољена особа проводи време јер очекује искреност у вези.

Прочитајте још: Није свеједно које бројеве имате на таблицама својих кола - сваки има посебно значење

Припадници овог броја веома су посесивни и не подносе када је вољена особа пажљива према било коме, макар да је реч о пријатељу или рођаку. Двојка ће бити љубоморна ако јој не поклањате довољно пажње када сте у друштву, а смириће се чим је ставите на пиједестал.

Три

Обожавају да се играју, склоне су флертовању и труде се да буду бескрајно забавне. Нису љубоморне када вољена особа кокетира са другима јер у томе не виде ништа лоше. Али ако увиде да партнер са неким води занимљив разговор на озбиљније теме, то ће их потпуно избацити из колосека. За њих је интелектуална веза много важнија од сексуалне. Тада пословично ведре тројке постају раздражљиве и претварају се у намргођена звоцала.

Ретко су љубоморне, али не либе се да то отворено покажу. Смириће се тек када им ставите до знања да су и даље најзанимљивије особе на свету.

Четири

Склоне су љубавним триковима, а чак и када нису љубоморне, глуме да су повређене да би изазвале сажаљење и партнера још више везале за себе. Одане су, али треба имати разумевања за њихово променљиво расположење.

Направиће љубоморну сцену за сваку ситницу, са њима никада нисте начисто. Да би се смириле, треба их извести на романтичну вечеру или им купити неки скуп поклон.

Прочитајте још: Лични број открива да ли богатство стоји испред ваших врата

Пет

Биће љубоморне ако партнер покаже дивљење према неком другом или ако посумњају да вољена особа сматра да постоји неко лепши, успешнији и паметнији од њих. Међутим, осећају ривалство само према особама које су боље од њих и једино се тада осећају угрожено.

Не воле да губе, па постају љубоморне тек у тренутку када осете да би вољена особа могла да им умакне. Смириће се када буду сигурне да поново владају ситуацијом.

Шест

Врло су одане, али и љубоморне. У тежњи да задовоље вољену особу, шестице се максимално предаје. Постају посесивне када увиде да се то не цени довољно и сматрају да партнер нема шта да тражи на другом месту, пошто поред њих имају све. Не воле да флертују, а ако ухвате партнера да то чини, веома ће се увредити.

И мала сумња у искреност партнерових осећања код њих изазива љубомору. Треба доста времена и доказа да се увере у супротно.

Седам

Воле да им се угађа и да им партнер ласка. Међутим, врло су интуитивне, па ће брзо открити ако се речи косе са правим емоцијама. Уколико постигну хармонију у љубави, никада неће бити љубоморне. Међутим, у случају да вољена особа прокоцка њихово поверење, вечито ће бити сумњичаве и стално ће проверавати где је и шта ради.

Седмице нису љубоморне ако заиста нема разлога за то. Можете их убедити да вам верују само ако сте искрени, јер ће вас у супротном одмах разоткрити.

Осам

Веома су љубоморне јер су опседнуте љубављу и сексом. Воле да флертују и искористиће сваку прилику да се упусте у нову авантуру. Међутим, такво понашање партнера никако не толеришу. Веома су интуитивне и могу да докуче осећања других људи. Зато ће лако намирисати превару и спремити жестоку освету.

Љубомора је саставни део живота осмица, ако то прихватите као неминовност, моћи ћете да се изборите са овом особином.

Девет

По природи нису љубоморне, напротив, врло су либералне и склоне да толерише прељубу која се заснива на физичкој привлачности. Међутим, ако је реч о интелектуалној и духовној повезаности, онда постају врло пргаве. Уколико увиде да сте своје тајне открили некој другој особи, прорадиће им его. Плануће брзо и неконтролисано и направити љубоморну сцену, али ће се врло брзо смирити.

Њих не чини љубоморним физичка привлачност, већ духовна веза. Смириће се тек када им докажете да сте пре свега пријатељи, па онда љубавници.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.