· · Komentara: 0
TUŽNO

Njena smrt je misterija i nakon 11 godina: Da li su slavnu glumicu otrovali majka i muž?

Britani Marfi preminula je 2009. u 32. godini. Iako je prošlo 11 godina od smrti ove mlade i talentovane glumice, uzrok tragičnog događaja još uvek nije poznat.

britani-marfi.jpg
Foto: YouTube printscreen /ANS

Misterioznu smrt i nakon više od decenije u centar dešavanja stavio je dokumentarni film pod nazivom "Brittany Murphy: An ID Mystery". U ovom kratkom filmu, detaljno je opisan život Britani Marfi, koja je od rane mladosti bila veoma nesrećna.

Pročitajte još: Avatar konačno dobija nastavak: Počelo snimanje drugog dela (FOTO)

Većina dokumentarca uključuje teorije Britaninog oca, Anđela, koji je bio vlasnik noćnih klubova na Floridi i koji je bio umešan u organizovani kriminal. U jednom od klubova upoznao je Šeron Marfi, sa kojom je posle nekoliko godina dobio Britani. Razveli su se kad je ona imala samo dve godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨❤️ #brittanymurphy

A post shared by Brittany Murphy Info (@brittanymurphyinfo) on

Zbog posla kojim se bavio, Anđelo je u zatvoru proveo devet godina, a Šeron se sa Britani preselila u NJu Džersi. Još od ranog detinjstva, Britani je želela da bude poznata, pa je tako zahvaljujući jednom kastingu na koji se prijavila, dobila i svoju prvu ulogu u seriji "Clueless".

Ipak, ono što je ovu mladu glumicu izdvajalo su i novinski članci zbog turbulentnih veza sa glumcem Eštonom Kučerom i Eminemom. Nešto kasnije se zaljubljuje u scenaristu Simona Monjacka i nakon godinu dana veze se venčavaju.

- Bio je to treći put da se Simon oženio, ali prvi put da je zapravo bio stvarno zaljubljen - rekla je scenaristina majka, koja se pojavljuje u dokumentarcu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

'Just Married' Australia Premiere ? #BrittanyMurphy #AshtonKutcher #Lovely #Premiere #JustMarried #RIP

A post shared by Brittany Murphy Info (@brittanymurphyinfo) on

Istražitelj Ed Vinter, koji je bio pomoćnik glavnog patologa tokom istrage, takođe je govorio u dokumentarcu. Rekao je kako Simon nije želeo obdukciju, što je mnoge iznenadilo, jer je ona ipak bila mlada. Ipak, na insistiranje, obdukcija je obavljena a uzrok smrti glumice je navodna upala pluća s drugim stanjima, uključujući anemiju i višestruko trovanje lekovima.

Pročitajte još: BEZ MAJICE, pored vodopada: Miloš Biković ODUŠEVIO pripadnice lepšeg pola (FOTO)

Policija je tokom istrage u spavaćoj sobi, pronašla veliku količinu tableta sa njene i Simonove strane.
Pet meseci nakon smrti Britani Marfi, Šeron je u spavaćoj sobi pronašla i mrtvo telo Simona. Proglašen je mrtvim od akutne upale pluća i anemije. Isti uzrok smrti kao kod mlade glumice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angel! ?? #Beautiful #BrittanyMurphy #8Mile #MissYou #Smile #RIP

A post shared by Brittany Murphy Info (@brittanymurphyinfo) on

Otac Britani Marfi, nikada nije prihvatio činjenicu da je smrt njegove ćerke bila slučajna. Angažovao je detektive, hteo je da uradi eshumaciju tela, ali mu to bivša supruga nije dozvolila. Sve vreme je tvrdio da su Britani otrovali majka i muž. Šeron je 2013. godine napisala otvoreno pismo rekavši da su tvrdnje da je otrovala ćerku lažne. 2017. godine Angelo je odustao od istrage, a samo dve godine kasnije je preminuo.

Pročitajte još: Dženifer Lopez rastužila fanove: "Moram da verujem... Srce mi je slomljeno"

Tužilaštvo u Los Anđelesu i dalje stoji iza svog konačnog izveštaja. Kažu da su ispitali i krv i tkivo i mokraću, kao i da nisu pronašli teške metale. Istražitelj Vinter u dokumentarcu kaže da je, na osnovu informacija koje je dobio, 100% siguran da glumica nije ubijena.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.