· · Komentara: 0
GREŠKA

Ovi glumci su ODBILI uloge u seriji IGRA PRESTOLA (Video)

Čarli Hunam još se nada da će imati priliku da zaigrai Targarijena, a Žilijan Anderson mogla je da igra fantastičnu ulogu Cersei u seriji "Igra prestola"

igra-prestola.jpg
Screenshot Youtube/HBO

Televizijska adaptacija romana Džordža R.R. Martina, Igra prestola, jedna je od najboljih serija u poslednjih nekoliko godina.

Proočitajte još: Serija za ljubitelje strašnih strip priča (Video)

Sa zaraznom radnjom i neverovatnom produkcijom, kroz osam sezona osvojila je svet, a iako u njoj glumi puno poznatih glumaca i glumica, mnogi su se probili upravo zahvaljujući ulozi u ovoj seriji. Međutim, nisu svi imali dobar predosećaj pa postoje i oni koji su uloge odbili iz različitih razloga.

Čarli Hunam  – Deneris Targarijen

Britanac je navodno bio favorit fanova i produkcije za igranje Deneris Targarijenu sedmoj sezoni. Ali, zvezda Sinova anarhije odbio je.

“Ponudili su mi sporednu ulogu, ali tad sam snimao nešto drugo pa nisam mogao pristati. Ali, možda u budućnosti, ko zna?“, rekao je Hunnam, koji očigledno ne zna da je poslednja sezona snimljena i očekuje se iduće godine na malim ekranima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Žilijen Anderson – Sersei Lanister

Genijalna Žilijen bila bi odlična Sersei, ali njoj je problem bilo dugo odsustvo od porodice. “Imam 6-godišnjaka i 4-godišnjaka i jednostavno ne mogu sebi dopustiti toliko odsustvo od kuće, osim ako radim s Martinom Skorcezeom,” rekla je Anderson.

NJena 18-godišnja ćerka bila je u potpunom šoku kad ju je obavestila da je mogla biti Sersei u njenoj omiljenoj seriji.

Dominik Vest – Mance Rajder

Meseci snimanja na užasnoj hladnoći zvuče užasno, ali mesto u istoriji filma propustio je i Dominik Vest. Nije želeo da otkrije zašto je odbio da glumi Mancea Rajdera, ali sigurno znamo da je zažalio zbog toga.

“Nisam je ni gledao, ali moj brat i nećak rekli su da je ‘Igra prestola’ jedina dobra serija koja se prikazuje i osećao sam se užasno“, rekao je Vest.

Lili Alen – Jara Grejdžoj

Ako znate kako se razvija priča između Jare i njenog brata Teona Grejdžoja jasno vam  je zašto je pevačica Lili Alen odbila tu ulogu. Naime, Teona glumi njen brat u stvarnom životu, Alfi Alen.

“Ponudili su mi da glumim Teonovu sestru, ali osećala sam se nelagodno kad sam čula kako bi izgledale neke scene pa sam im brzo zahvalila“, rekla je pevačica.

Brajan Koks

Legendarni britanski glumac dobio je ponudu na samom početku pa ni ne zna koju su mu ulogu bili namenili, ali nije pristao jer mu je honorar bio mali.

“Glupo od mene, ali odbio sam ih u ranoj pretprodukciji jer nisu imali dovoljno novca. Sad imaju novca. Bilo je to stvarno blesavo jer sam sad veliki fan te serije, ali nemam pojma koga bih mogao da glumim“, rekao je Koks.

Pročitajte još: Serija "Ubiti Iv" stiže ranije na male ekrane (Video)

Dodao je i da mnogo njegovih prijatelja glumi u seriji kao i da je čekao da ga ponovno pozovu, ali to se nije dogodilo.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.