· · Komentara: 0
LEPOTA STOPALA

Sandale nas zovu! Evo kako da uradite PEDIKIR kao profesionalac (VIDEO)

Priuštite sebi ovo uživanje u pedikiru i plodovima svog truda barem dva puta mesečno prateći sledeće korake i uživajte u nežnoj koži, urednim noktima i zdravim stopalima.

nokti.jpg
Foto: Pixabay

Možda ne stižete od obaveza kod kozmetičara ili jednostavno želite da sačuvate novac za neke krpice. Nikakav problem, profesionalni pedikir možete prirediti i sami sebi kod kuće.

Pročitajte još: Obratite pažnju kada birate NAOČARE: Ukoliko nemaju ovu OZNAKU nemojte ih kupovati

Negovana stopala su ogledalo nege svake žene. Redovan pedikir koji možete same sebi priuštiti kod kuće biće više nego dovoljan da puni samopouzdanja uskočite u nove sandale ovog leta.

Pedikirom sprečavate gljivice; Foto: Depozit

Pročitajte još: Nova boja je ZLATNA: Našminkajte se na pravi način i sve ćete OBORITI S NOGU

Osim toga, redovnom brigom sprečićete urasle nokte i gljivice, a uklonićete i zadebljanu kožu.   Priuštite sebi pedikir dva puta mesečno prateći sledeće korake i uživajte u nežnoj koži, urednim noktima i zdravim stopalima.

 Ženska stopala su ogledalo nege

Prvi korak je uvek uklanjanje starog laka za nokte. Acetonom i vatom detaljno skinite stari lak.

Nakon što stopala budete potopili u toplu vodu, osušite ih peškirom. Grickalicom ravno isecite nokte da biste sprečili njihovo urastanje. Oblikovanje noktiju ide u sledećem koraku. Nemojte ostavljati preduge nokte je se na njima lak za nokte brzo kruni.

Pročitajte još: Komad garderobe koji je bio "proteran" sa ulica vratio se na velika vrata

Dalje nastavite sa turpijanjem, pravilnim potiskivanjem zanoktica i nakon toga isecanjem istih. Potom slede i koraci konačnog ulepšavanja i premazivanja noktiju. 

U našem video zapisu donosimo vam detaljno uputsvto, korak po korak, kako da vaša stopala izgledaju idealno.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.