· · Komentara: 0
TRANSFORMACIJE

Stefan ima MOĆ da se preobrazi u bilo koju osobu: Samo zamisli, a sve ostalo je IGRA (FOTO)

Evo šta se desi kad Stefan uzme četkicu u svoje ruke

no_image.png
Foto: Printskrin Instagram/stefansubotić_makeup

Kolika je moć šminke svi znamo, kao i to da ona može da sakrije sve nedostatke i ulepša ženu. Glamurozna i nesvakidašnja šminka ne postoji samo u Holivudu, imamo je i u svom "komšiluku"!

Pročitajte još: KUDA IDE OVAJ SVET?! U beogradskim salonima sve veća potražnja za FARBANJEM TREPAVICA, ali TO NIJE SVE

Šminku možemo shvatiti kao umetnost, kao nešto što nam daje mogućnost da pokažemo svoju kreativnost, da eksperimentišemo ili promenimo svoj lični opis. Upravo to nam dokazuje momak "iz komšiluka", beogradski šminker Stefan Subotić. 

Pročitajte još: PET pravila kako da nosite NEON boje, a da ne budete SMEŠNI

Osim što iz Stefanovog salona žene odlaze u neverici i oduševljene, isto je i sa njegovom publikom u klubovima gde nastupa kao drag kvin pevačica i plesačica, odnosno muškarac koji oblači žensku odeću i imitira žene radi zabave šire publike. Tada se u njemu budi Kleopatra. NJena odeća, šminka i perika naglašava ženstvenost i ženske odlike poput velikih grudi, jarkih boja, jake šminke.

Pročitajte još: Otkrivamo vam PET GREŠAKA koje žene prave u kupovini i nošenju parfema

Dramatične transformacije su upravo ono što nastane kada se šminka pretvori u slikarsku četkicu. A kako Stefan ovom četkicom, reklo bi se, fantastično barata, onda nastanu klonovi nekih javnih, ali i istorijskih ličnosti.

Pročitajte još: Tražite uzrok perutanja kože glave? Tri MITA o pojavi uporne PERUTI koje morate razbiti!

Ukoliko pogledate ovu gustu dugačku kosu i prepoznatljiv mladež na nosu, a pored oka, da li biste ikada rekli da to nije Ana Nikolić?!

Isto tako je i sa Lepom Brenom ako primetimo njen poznati izraz lica i "čuvenu" frizuru.

Da se Stefan nije bazirao samo na domaće pevačice, već i na umetnička dela, pokazuje i transformacija u čuvenu Mona Lizu.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.