· · Komentara: 0
POZNATA POLICIJI

Ko je TAMARA ZVICER, žena vođe KAVAČKOG KLANA, koja je pucala na napadače i tako mu spasila život?

Bila u vezi sa njegovim telohraniteljem, pokušali da je ubiju

zvicer.PNG

Supruga Radoja Zvicera, Tamara, u poslednjem momentu je spasla je život svom mužu kada je u vatrenom obračunu, koji se dogodio u Ukrajni, odvratila napadače od namere da likvidiraju navodnog vođu "kavačkog klana".

Pročitajte još: Srpski hirurg otkriva koja je DAMA imala mnogo plastičnih operacija, a vi ni NE SLUTITE!

Detalje ovog napada objavio je ukrajinski portal "Detektiv-info". Na video snimku vidi se ženska ruka kako puca iz pištolja na napadače koji su pokušali da ubiju njenog supruga.

Inače, Tamara Zvicer je crnogorskoj policiji poznata odavno. Za pokušaj njenog ubistva 2016. godine osumnjičen je Jovan Vukotić, visokorangirani pripadnik "kavačkog klana".

Pročitajte još: Milanka, Milinka, Julijana i Kosa su HEROINE SRBIJE, o njima kruže legende, a o jednoj je ispevana i PESMA

Vukotić je kasnije policiji dostavio video snimke i putne isprave, koje su mu poslužile kao alibi da tog 23. maja nije bio u Kotoru već u Sloveniji.

Navodno, to nije bio jedini susret Zvicerove sa pripadnicima policije. Ona je 2019. godine pokrenula parnični postupak protiv kotorske policije u kojem je tražila da joj se vrate tehnički uređaji koji nisu bili predmet krivičnog postupka, a koji su oduzeti prilikom pretresa kuće Radoja Zvicera. Još tada, policija je njenog supruga označila kao vođu "kavačkog" klana.

Pročitajte još: Pušenje, slana hrana i stres - tri su najveća neprijatelja žena: Možete ih se rešiti uz pomoć bilja

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.