· · Komentara: 0
BOHO

Tri BOHO frizure koje se lako prave i stoje SVIM devojkama

Pogrešno je boho stil vezivati za hipike, to je mešavina najlepših delova raznih stilova.

Boho stil je iz godine u godinu sve popularniji i polako osvaja ulice. U osnovi to je etno stil, ali je dobio potpuno novu dimenziju.

Pročitajte još: Da li i vi odlazite na spavanje sa MOKROM KOSOM? Saznajte zašto to ni(je) dobro

Foto: Youtube/ screenshot Jackie Wyers

Za razliku od boho-stila pre nekoliko godina, kada su svi mislili da je reč o hipicima, sada je boho više mešavina stilova. Poreklo boho-stila vodi od srednjovekovnih Roma koji su putovali po Evropi. Širokesuknje, mnoštvo perli, dugačka kosa i osmeh - to bi, u najkraćem, bio boho stil.

Boho je opuštena mešavina stilova.

Danas boho nose, uglavnom, žene, a koliko je doveden do savršenstva govori činjenica da se šarene, široke haljine mogu nositi i na poslu. Šalovi i marame koje idu uz ovaj stil su veoma praktične i u svakodnevnom životu.

Foto: Youtube/ screenshot Jackie Wyers

Da bi boho stil bio kompletan neophodno je imati i frizuru koja se slaže sa veselom haljinom. Naravno, neophodno je imati dugačku kosu koja će se uviti u neobavezne lokne.

Lokne se najlakše dobijaju uvijanjem traka.

To je najlakše uraditi trakama kojima se obmota vlažna kosa i, posle nekoliko sati kada se osuši, trake se skinu i ostanu lokne.

Pročitajte još: Na jedno rame, ZAKOPČANI DO GRLA ili duboki dekolte, ovog leta nosite JEDNODELNI KUPAĆI

Kada se nehajne lokne okrote trakom preko glave dobija se nova frizura. Ukolikos e dva pramena na čelu ispletu u tanke pletenice i vežu na potiljku - dobija se treća frizura.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.