· · Komentara: 0
SANDALE

Udobno i moderno: Ovo je NAJPOPULARNIJI MODEL sandala ovog leta

Letnja sezona sigurno ne može da prođe bez otvorene obuće - japanke, papuče, sandale, nezaobilazan su deo naših cipelarnika tokom letnjih meseci.

1594904053_Depositphotos_72419547_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Ukoliko ste zaljubljenik u obuću i od onih ste pripadnica lepšeg pola kojima uvek fali barem jedan novi par, a pratite trendove, onda će vas sigurno zanimati koji je to model sandala najpopularniji ovog leta.

Ono što možemo da vam otkrijemo jeste da je u pitanju pravi spoj modernog, udobnog i ležernog.

Pročitajte još: Lagana letnja poslovna garderoba koju ćete OBOŽAVATI! OVE komade morate imati u svom ormaru

Ukoliko ste ljubitelj pre svega udobne obuće, u kojoj možete da provedete ceo dan, pogotovo po letnjim vrućinama, onda će vam se bez sumnje dopasti novi modni trend među sandalama.

Posebno je zanimljivo to što sve mogu da se nose i da se kombinuju sa različitim komadima garderobe - suknjama i haljinama, ali i pantalonama, bermudama.

Dakle, u punom sjaju, predstavljamo vam pletene sandale a la rimljanke, a umesto kožnih kaišića, ovog puta akcenat je na pletenom kanapu!

Najpre bismo mogli da ih opišemo kao idealne za one koji preferiraju ležeran stil, ravnu obuću, i kojima je udobnost na prvom mestu.

Pročitajte još: Ovo mora da je greška! Žene imaju nove CIPELE koje nikada NE NOSE?

Ipak, najpopularnijem ovogodišnjem modelu sandala nimalo ne manjka stila, i i te kako mogu izgledati odmereno i ženstveno. Možda ne možete baš da ih nosite u kombinaciji sa elegantnim večernjim haljinama, i možda baš nisu za crveni tepih, ali zasigurno biste rado provele leto u njima.

Ono što im naročito dodaje na šarmu jeste pomalo boho stil kojim odišu.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.