· · Komentara: 0
PSIHOLOGIJA

Žene koje nose crveni veš su strastvene, a one se ŽUTIM?

Za dame u crvenom vešu često kažemo da su strastvene, ali o lepšem polu govore i druge boje donjeg rublja.

Depositphotos_240779850_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto

Psiholog Karen Heler smatra da boje utiču na raspoloženje, ponašanje, na to kako nas drugi doživljavaju, ali otkriva i kakva je žena ljubavnica.

Pročitajte još: Zaboravite na jarke boje i nadogradnju kose - evo šta će biti potpuni HIT

- Igrom bojama možete da “začinite” seksualni život - kaže Karen.

Žuti grudnjak nose žene koje su odane partneru i žude za nežnošću, a one koje preferiraju crveno ne gube vreme na romantične igrice, vole uzbuđenja i da isprobavaju nešto novo u spavaćoj sobi.

Dame koje rado nose ružičasti, svetloplavi ili zeleni veš zrače ljubavlju i optimizmom. Imaju detinjasti šarm, okolina ih doživljava kao neodoljive, vole da se zabavljaju i uvek su u potrazi na novim pustolovinama.

Ako uglavnom nosite grudnjak boje kože to znači da ste organizovana, prirodna, realna i opuštena osoba koja ništa ne krije.

Žene koje preferiraju beli veš nastoje da sačuvaju privatnost. To je boja nevinosti, strasti i tajni, ali rado ih nose i žene koje žele da istaknu prirodnu lepotu. Bela je karakteristična za smirene i ozbiljne žene, one koje brinu o partneru i ne plaše se sopstvenih emocija. Crna boja ukazuje na skrivene emocije, govori o hrabroj i ambicioznoj ženi koja naginje klasičnom stilu i ne prati modne trendove.

Pročitajte još: Ako ste DAMA, onda morate da posedujete OVAJ KOMAD garderobe

Želi partnera sa kojim može da ostvari dugu i ozbiljnu vezu, ali to ne znači da pristaje na monoton odnos.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.