· · Komentara: 0
HISTERIJA

LJUBITELJI KNJIGA NA APARATIMA: Trik za ulepšavanje doma izazvao histeriju na društvenim mrežama (VIDEO)

Viralni trik za uređenje doma izazvao je gađenje među ljubiteljima knjiga na TikToku koji su se našalili da bi zbog svog ‘zločina’ trebala biti pritvorena.

1595331912_Capture566.JPG
Foto: Printskrin / Twitter / Ryan Hammond

Poštovaoci knjiga su jako osetljivi kada neko dira u njihovu svetinju, pa su tako nedavno reagovali na jedan viralni trik sa TikToka.

Pročitajte još: Kad bih umeo da napišem najlepšu knjigu na svetu, posvetio bih NJOJ: Kako je Meša Selimović govorio o ženi sa kojom je ostao DO KRAJA ŽIVOTA

U videu je korisnica Kaylee obojila korice nekoliko knjiga u crnu, odnosno belu boju, a sve kako bi ulepšala dom lažnim knjigama modnih brendova.

Naime, kada se boja osušila, Kaylee je dodala logotipe Chanela, Diora i Louisa Vuittona, pa je knjige ponosno izložila na policu u svome domu, na užas svih ljubitelja čitanja.

Pročitajte još: Da li ste čuli za ENKAUSTIKU? Stara tehnika, oživljena na novi način! (FOTO/VIDEO)

Grafički dizajner Ryan Hammond koji radi na dečjim knjigama podelio je trik na Twitteru i napisao: “Upomoć. Upravo sam nabasao na ovaj horor na TikToku i morao sam ga podeliti s ljubiteljima knjiga, jer je jedan deo mene upravo umro”.

NJegov je tvit postao viralan s gotovo 74.000 lajkova, a u komentarima su mu se javili brojni korisnici koji dele njegovo mišljenje.

“Zašto uništiti dobre knjige da biste napravili najjeftiniju verziju ukrasa za dom. Knjige su prekrasne, ostavite ih na miru”, “Pa mogla je otići kupiti knjige o modi kada ih već toliko želi”, “Meni kao bibliotekaru ovo je grozno! Kako za knjigu, tako za autora, a posebno za ilustratora. Uključi zdravi razum i koristi karton, a ne knjigu za ovakve DIY trikove”, “Trebala bi u zatvor”, samo su neke od reakcija revoltiranih ljubitelja knjiga.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.