· · Komentara: 0
NAKIT

Žene su videle KAČKET Melanije Tramp i POLUDELE ZA NJIM (FOTO)

Najzanimljiviji detalj predstojećeg leta biće rasparane minđuše.

Depositphotos_165221100_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Sportski odevni predmeti su odavno ušli u visoku modu, pa ni ovo leto neće biti izuzetak. Uz bejzbol kapu vratili su se i lanci, na vratu i struku.

Pročitajte još: Na TAŠNI, na SANDALAMA, ovog leta svuda treba da imate ovaj DETALJ

Svilene kape Foto: Youtube/ screenshot A fashion

1. Bejzbol kape

Melanija Tramp često nosi  bejzbol kape, a jedna ima  natpis FLOTUS.

Sinonim za sport, bejzbol kapa, postala je modni trend! Naravno, kapa treba da se slaže sa garderobom i da bude od materijala kao što je i haljina, jer u kreiranje bejzbol kape ove sezone su se uključili slavni kreatori. Melanija Tramp često nosi bejzbol kape, a u kolekciji ima jednu sa  natpisom FLOTUS (prva dama) i sa ponosom je nosi.

Lanac Foto: Youtube/ screenshot A fashion

2. Lanci uz vrat

Lanac nikada nije izašao iz mode, ali ovog leta se isti lanac nosi na potpuno drugačiji način - direktno uz vrat! Zlatan ili srebrn, pa čak i plastičan u neon boji, ogrlica treba da bude upadljiva. Što veći lanac - to bolje.

3. Različite minđuše

Nebacajte minđušu kojoj ste izgubili par.

Izgubili ste minđušu, a baš vam se dopadala? Odlično! U trendu ste! Na modnim pistama, noseći kreacije najvećih svetskih kreatora, ranog proleća šetale su devojke sa velikim različitim minđušama.

Ponovo moderno Foto: Youtube/ screenshot A fashion

Pročitajte još: Ova modna SITNICA je jeftina i MORATE da je imate ovog leta

4. Kaiš lanac

Kaiši poput lanaca bili su popularni devedesetih.

Devedesetih godina prošlog veka su kaiševi sa lancima bili veoma moderni, a dobro je poznato da se moda stalno vraća. Ove godine je u trendu imati upravo takav kaiš.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.