· · Komentara: 0
NOKTI

Ovo će se svima dopasti: Uzmite BRUSILICU i napravite nokte sa MINERALIMA (VIDEO)

Ovi nokti se slažu, bukvalno, sa garderobom bilo koje boje, a izuzetno su zanimljivi.

1593875993_NailCareeMineral.PNG
Minerali Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education

Postoji više od 5.300 poznatih minerala, a neki od njih vam se sigurno mnogo dopadaju. Ima ih u raznim bojama, presijavaju se na svetlu i imaju sposobnost da, kada se nekom zaustavi pogled na njih, ne može da prestane da gleda.

Pročitajte još: Presujte CVET, pa zalepite ga na nokat, EVO kako (VIDEO)

Da bi svi gledali u vaše nokte prvo odaberite minerale kojima želite da ukrasite nokte.

Napravi se rupa Foto: Youtube/ screenshot Nail Career Education

Prvi korak je srediti zanoktice i namazati osnovnu boju koja će se lepo slagati sa mineralom koji se pravi. Ova boja se maže na početku i na kraju.

Recimo, crna osnova je odlična za ljubičasti antracit, a za plavi azurit je dobra lila osnova. Nokti će biti još atraktivniji ako se dva ili tri naprave u jednoj, a ostali u drugoj boji.

Posle lakiranja slojeva nokat se buši brusilicom.

Da bi se dobio 3D efekat minerala, nokti se mažu u slojevima. Recimo, prvi sloj je tirkizni, a kada se osuši namaže se narandžasti lak. Posle sušenja maže se lak bele, pa crne boje.

Kada se završi sa mazanjem slojeva brusilicom za nokte se nežno, napravi rupa do osnovne boje nokta. Ne sme da se brusi jako i duboko! Nokt se posle toga isturpija nežno mekom turpijom kako bi se izravnila površina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#geode stone ???

A post shared by Adiary Munoz (@adi.nostressnails) on

Pročitajte još: Ovo morate probati: ZARĐALI nokti koji ZVECKAJU! (VIDEO)

Na kraju se na mestima gde je napravljen mineral doda malo šljokica, kako bi sijali i postigao se utisak dubine kamena.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.