· · Komentara: 0
U TRENDU

Odaberite za sebe pravi: Pogledajte koje KUPAĆE kostime će nositi DAME na plažama ove sezone (FOTO)

Izdvojili smo nekoliko modela za vas

Depositphotos_152103824_s-2019.jpg
Foto: Depozit foto

Svako leto donosi nam novu kolekciju kupaćih kostima. Iako mnogi od nas neće kročiti na morske plaže zbog pandemije korona virusa, to ne znači da nov model kupaćeg ne treba da "prošetamo" na gradskim bazenima ili jezerima. Izdvojili smo nekoliko komada koje će dame sigurno nositi ovog leta.

Pročitajte još: Da biste imali novac važno je koje vam je BOJE NOVČANIK, a evo šta znači ako u njemu nađete NEPLAĆENI RAČUN

1. Cvetni kupaći kostimi ne izlaze iz mode već godina unazad. Dame se često odluče baš na ovaj dezen jer se dobro uklapaju u letnje predele. Glumica Brižit Bardo je poznata po tome što je među prvim damama nosila bikini, i to cvetni.

Foto: Depozit foto

2. Animal dezen ne izlazi iz mode tako lako. Za 2020. godinu rezervisan je dezen sa šarama zmije, za koji će se odlučiti hrabrije dame koje vole da izalaze iz okvira. Nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za jednodelni kupaći jer ova šara lepo pristaje i na ovom modelu.

Pročitajte još: REKORD! Čik pogodite za koliko je prodat NAJSKUPLJI dijamant na svetu?

Foto: Depozit foto

3. U trendu su ponovo jednobojni kupaći kostimi. Nemojte se iznenaditi ako u izlozima vidite na prvi pogled obične bikini modele jer se ovog leta vraćaju na velika vrata. Najviše ih ima u klasičnoj crnoj i beloj boji, ali tu su još i jarko crveni, zeleni i plavi.

Pročitajte još: MARAMU možemo nositi na različite i POTPUNO JE ZALUDELA ŽENE

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.