· · Komentara: 0
PORODICA

Dok je dojila bebu, konobarica je prišla njenom mužu i dala PAPIR: Uskoro je PLAKALA OD SREĆE

Ova žena je retko plakala, ali ova situacija ju je potpuno slomila

1592572706_Depositphotos_69205935_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Džeki je sa svojim suprugom Tomom i njihovo troje dece jedno veče otišla u restoran. Kako je beba počela da plače, ona ju je uzela da je podoji. Bila je svesna da je ceo restoran gleda, ali nije primetila kako konobarica gleda njenog muža.

Pročitajte još: MOŽE LI TUŽNIJE?! Bobana poslednju medalju osvojila sa trudničkim stomakom, nekoliko meseci PRED SMRT(FOTO)

Foto: Depozit

Kada su večerali i nakon što je Džeki ustala od stola, Tom je zatražio račun. Konobarica mu je sa računom ostavila i neko pismo, koje je on odmah otvorio, a nije primetio da ga supruga sve vreme posmatra.

NJegova prva reakcija bila ta da je izvadio telefona iz džepa, što je njegova supruga protumačila kao upisivanje broja koji mu je navodno dala konobarica.

Pročitajte još: Island je našao način da smanji narkomaniju kod tinejdžera za 40 ODSTO, može li Srbija da prepiše MODEL?

Džeki je bila oduvek jaka i čvrsta. Retko je plakala i nije dozvolila da joj mnoge stvari smetaju. Međutim, ova situacija je slomila. Nije mogla da veruje da joj konobarica otima muža pred rođenim očima.

Vratila se za sto i zatražila od muža da joj odmah pokaže poruku. Na računu je osim ponude za poseban popust za obrok u tom restoranu, pisalo da "pozdravi suprugu i zahvali joj se što je podojila dete u tom restoranu".

Pročitajte još: "Godinama sam to osećala...": Majka NA SAMRTI ćerki priznala ISTINU i nakon toga UMRLA

Konobarica po imenu Bodi je zapravo bila njena zaštitnica. Videla je kako svi gosti restorana sa gađenjem posmatraju Džeki dok hrani bebu, pa je odlučila da joj pruži podršku. To je kod Džeki izmamilo suze radosnice i jasan zaključak da je žena ženi najbolja podrška.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.