· · Коментара: 0
ПОРОДИЦА

Док је дојила бебу, конобарица је пришла њеном мужу и дала ПАПИР: Ускоро је ПЛАКАЛА ОД СРЕЋЕ

Ова жена је ретко плакала, али ова ситуација ју је потпуно сломила

1592572706_Depositphotos_69205935_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Џеки је са својим супругом Томом и њихово троје деце једно вече отишла у ресторан. Како је беба почела да плаче, она ју је узела да је подоји. Била је свесна да је цео ресторан гледа, али није приметила како конобарица гледа њеног мужа.

Прочитајте још: МОЖЕ ЛИ ТУЖНИЈЕ?! Бобана последњу медаљу освојила са трудничким стомаком, неколико месеци ПРЕД СМРТ(ФОТО)

Фото: Депозит

Када су вечерали и након што је Џеки устала од стола, Том је затражио рачун. Конобарица му је са рачуном оставила и неко писмо, које је он одмах отворио, а није приметио да га супруга све време посматра.

Његова прва реакција била та да је извадио телефона из џепа, што је његова супруга протумачила као уписивање броја који му је наводно дала конобарица.

Прочитајте још: Исланд је нашао начин да смањи наркоманију код тинејџера за 40 ОДСТО, може ли Србија да препише МОДЕЛ?

Џеки је била одувек јака и чврста. Ретко је плакала и није дозволила да јој многе ствари сметају. Међутим, ова ситуација је сломила. Није могла да верује да јој конобарица отима мужа пред рођеним очима.

Вратила се за сто и затражила од мужа да јој одмах покаже поруку. На рачуну је осим понуде за посебан попуст за оброк у том ресторану, писало да "поздрави супругу и захвали јој се што је подојила дете у том ресторану".

Прочитајте још: "Годинама сам то осећала...": Мајка НА САМРТИ ћерки признала ИСТИНУ и након тога УМРЛА

Конобарица по имену Боди је заправо била њена заштитница. Видела је како сви гости ресторана са гађењем посматрају Џеки док храни бебу, па је одлучила да јој пружи подршку. То је код Џеки измамило сузе радоснице и јасан закључак да је жена жени најбоља подршка.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.