· · Komentara: 0
PORODICA

Majka odlučila da više NIKAD ne ostavi ćerku (7) TETKI na čuvanje nakon onoga ŠTO SE DESILO U KUHINJI

Ćerka je zatražila da je više nikada ne ostavljaju samu sa tetkom

Depositphotos_4835520_s-2019.jpg
Foto: Depozit foto

Roditelji su rešili da ostave svoju sedmogodišnju ćerku kod tetke da je pričuva dok oni budu bili na putu za vikend. Kada su se vratili sa odmora zatekli su ćutljivu ćerku koja im je kasnije rekla da je nikako ne ostavljaju samu sa tetkom.

Pročitajte još: LJUBAV! Ovo je tekst za sve očeve koji imaju ĆERKE

Naime, kada su se vratili kući, devojčica je upitala mamu i tatu da li će morati opet da vidi tetku. Oni su se nasmejali i upitali je zašto im to govori, da bi im devojčica zabrinuto ispričala da je tetka beobrazna prema njoj i objasnila im šta se dogodilo tokom vikenda.

Pročitajte još: Evo zašto je dobro ako ste SREDNJE DETE u porodici

Tetka nije htela da joj sprema nikakvo jelo, već je svojoj sedmogodišnjoj sestričini dala da sama kuva i uključuje rernu! Roditelji su bili preplašeni. Nisu mogli da poveruju da je dozvolila detetu da sama barata oko šporeta. 

Posle ovog incidenta nikada joj više nisu dozvolili da im pričuva ćerku.

Pročitajte još: Dirljiva priča o devojčici Jani i delfinu Janu kruži svetom, a zbog njih je vraćena nada u izlečenje od mnogih bolesti

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.