· · Komentara: 0
LJUBIMCI

Prava pomama među poznatima: Svi rade ISTU STVAR i oduševljavaju svet (FOTO)

Mnoge svetske zvezde su tokom korona virusa usvojile pse, a pomama za kućnim ljubimcima vladala je svuda u svetu u protekla tri meseca.

Džordž Kluni i Amal imaju dva psa Mili i Lui, a tokom razvoda podela ova dva ljubimca bila je veliki problem. Ovaj par je izolaciju proveo razdvojen, a svako je poveo svog psa.

Pročitajte još: Komšije ih ne vole: Ovo je JEDINI NAČIN da umirite najveće lajavce među psima

Tom Bredi, američki kvoterbek se često slika sa svojim ljubimcem Flafijem za kojeg je teško utvrditi koja je rasa. Kilari Svonk je usvojila dva psa koji se zovu Rumi i Kai. Manekenka i glumica Rubi Rouz ima malog belog psa Ru.

Glumac Liev Šrieber je usvojio dva, a ne jednog psa. Zovu se Vudi i Vilov, a Rej Donovan uživa sa ova dva čupava mališana koji su mešavina terijera.

Arijana Grande ima mešanca Tuluza koji ima i svoj profil na Instagramu. Tačnije otvorila je profil za sve njene pse. Ima sedam pasa, a prva ljubav je Koko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Majli Sajrus, takođe, ima sedam pasa: Barbi, Meri Džejn, Hepi, Bin, Dora, Emu i Tani. Većina su neodoljivi mešanci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

so happy we are being fed so much content this week

A post shared by Miley Cyrus FAN Bangerz Vibez (@bangerzvibez) on

Bili Ajliš je vlasnik nekoliko pasa. Jedan od njih je staford Milki. Pored Milkija usvojila je još nekoliko kuca, neki su mešanci, sa kojima se rado slika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mother of Dogs

A post shared by Olivia Munn (@oliviamunn) on

Olivia Mun za sebe kaže da je "majka pasa", jer ih ima nekoliko. Frenki je, ipak, njena najveća ljubav i otvorila mu je profil na Instagramu. Heroina "Iks mena" svog Frenkija poredi sa Jodom iz "Ratova zvezda".

Pročitajte još: Vlasnici pasa nakon ovog teksta će biti ODUŠEVLJENI, a mačaka - LJUTI

Glumica iz "Tvajlajta" Niki Rid ima vučjaka Iru. I pevač Džon Ledžend je usvojio malog sivog buldoga kojeg često vozi kolima, jer pas uživa u zvucima motora.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.