· · Komentara: 0
POSAO

Jednom se ZALJUBIMO, osam puta dobijemo POVIŠICU, a šta mislite koliko puta MUŠKARCI SLAŽU dnevno?

Da li možete da pretpostavite koliko prosečan čovek tokom radne karijere popije šoljica kafe?

1594124253_kafa.jpg
Foto: Piksabej

Naravno, pod uslovom da uopšte spada u ljubitelje crnog napitka. Odgovor je 32.396 šoljice.

Pročitajte još: Nučnici dobili ŠOKANTNE podatke: SREĆNIM LJUDIMA je mozak drugačiji!

To je pokazala studija britanskog zdravstvenog osiguranja Benenden Health, koja je profesionalni vek prikazala u brojkama. Stručnjaci su sproveli anketu u koju su uključili 2.000 ljudi, dobrovoljnih ispitanika koji su pristali da govore o svojoj radnoj istoriji.

Ne treba im verovati Foto: Piksabej
Zanimljivosti iz kancelarije kažu da se tokom karijere posvađamo 875 puta!

Istraživanje se nije bavilo samo brojem popijenih šoljica kafe, već i ostalim zanimljivostima iz kancelarije. Na osnovu toga, ispostavilo se da se sa kolegama tokom karijere posvađamo 875 puta, dok se sa šefovima za vreme punog radnog staža sukobimo 620 puta.

Prosečan radnik na bolovanje ode 125 dana.

Statistika kaže da prosečan radnik zakasni na posao čak 154 puta, a na bolovanju provede 125 dana. Samo osam puta može da se pohvali povišicom i šest puta javi prijateljima da je promenio posao. Zanimljivo je da se većina bar jednom zaljubi u kolegu ili koleginicu.

Svako se zaljubi u koleginicu, bar jednom!

Većina ispitanika kaže da im je u karijeri najvažniji finansijski napredak, dok njih 40 odsto smatra da su zbog prezaposlenosti i pretrpanosti radnim zadacima najviše ispaštale njihove porodice, zbog čega im je danas žao.

Pročitajte još: Naučnici potvrdili: Žene MORAJU da SPAVAJU DUŽE od muškaraca! Evo i zašto

Mada se za niz neprihvatljivih postupaka uglavnom prozivaju žene, po istraživanju britanskih stručnjaka, izgleda da ni muškarci nisu sveci. Imaju niz manjkavosti, a evo najupečatljivijih:

  • Muškarci dnevno slažu čak šest puta.
  • Čak godinu dana im prođe u gledanju drugih žena. Pritom, istraživanja su pokazala da muškarci koji varaju imaju niži IQ.
  • Iako se smatraju jačom polovinom, kod njih je stopa samoubistava četiri puta viša u odnosu na žene.
Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.