· · Коментара: 3
ЗОДИЈАК

ДВА хороскопска знака су ИНТЕЛИГЕНТНИЈА од свих осталих! Проверите да ли сте то баш ви

Ови знакови одударају по интелигенцији од свих осталих, што их чини проницљивим, реалним у расуђивању и доношењу важних одлука

vodolija.png
Фото: Pixabay

Земљани знаци карактристични су по исказивању пректичне интелигенције. Са друге стране, ватрени знаци су најинтуитивнији од свих осталих у Зодијаку, па су им преодређена руководећа места.

Прочитаје још: Издржите до ЈУНА, јер почела је да влада ВЕНЕРА: ВЕЗЕ ће се прекидати и појавиће се БИВШЕ љубави, а многе ће због КРЕДИТА болети глава

Ипак, два хороскопска знака истичу се по својој надпросечном интелигенцијом - водолија и шкорпија. Астролози тврде да су ово најпаметнији хороскопски знаци и да њихова памет произилази из два кључна разлога.

Водолија и шкорпија су најпаметнији хороскопски знаци, тврде астролози

Људи рођени у знаку водолије имају највиши ниво аналитичке интелигенције, која се мери когнитивном способношћу и високим  степеном IQ. Особе рођене у знаку шкорпије краси више проницљива интелигенција, они су најбољи у реалном процењивању и разумиевању света у целини.

Прочитаје још: "Једном заражен, не живи више од двадесет четири сата": Корона вирус предвиђен пре 30 година, а шта је ПРАВА ИСТИНА

- То не значи да остали хороскопски знакови нису интелигентни. Јесу, али на свој начин. Близанци и ваге имају мноштво менталних способности - објашњава Нел Крабтри, астролог са Mayo School of Astrology. 

Са друге стране, ракови и рибе су најбољи у емоционалној интелигенцији и они изврсно препознају и расуђују своје и туђе осећаје.

Прочитајте још: "Свако вам добро било, а цвеће и венце својој деци носили": Цео Балкан бруји о две ТИТОВЕ клетве које се завршају ОВЕ ГОДИНЕ

Земљани знакови, бик, девица и јарац исказују практичну интелигенцију, док ватрени знакови, ован, лав и стриелац имају тенденцију да биду најинтуитивнији у Зодијаку. То их чини савршеним материјалом за руководеће позиције у послу.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.