· · Коментара: 0
Зодијак

Ово су идеални аутомобили за вас према хороскопском знаку

Које аутомобиле бирају, како се одлучују за боју и о којем супер аутомобилу сањају је истраживао велики број астролога

korveta.jpg
Фото:Промо

Кажу да на избор аутомобила, наравно поред дубине џепа, више од свих рекламних спотова, маркетиншких трикова утиче знак у хороскопу. Колико је то и у вашем случају тачно покушали смо да истражимо спајајући рад многих астролога који су се бавили овом темом из више углова, почевши од врсте аутомобила који купујемо, боје, па све до супер аутомобила из маште.

Прочитајте још: Монтирање летњих и зимских гума постаје ПРОШЛОСТ

Тако ован, лав и стрелац, а ради се о такозваним „ватреним знацима Зодијака“ који ништа не препуштају случају, које су јаке личности, увек се труде да добију шта желе, воле агресивније аутомобиле, екстравагантије... Бирају већином возила са више коњских снага, брже, упадљивије, теже персонализацији возила. Њихов избор је“бмв“, „алфа ромео“, „хонда“,“мазда“, „ланчија“..

Прочитајте још: Слажете ли се? Одлучено која је боја аутомобила најомиљенија

Воле и теренска возила“ попут „ленд ровера“, „џипа“ „тојоте“... Омиљена боја је црна, бордо, црвена, наранџаста или жута, али и тамно плава и љубичаста. Аутомобил о коме највише сањају и волели би да га имају је „ламборгини“.

Близанац, вага и водолија (такозвани "ваздушни знаци") су интелектуални, комуникативни, склони су апстрактном размишљању, уметничке душе... Њихови избори су „ситроени“, „ренои“, “сеати“, “субаруи“, “минији“. Водолија ће изабрати светло плави, близанац највероватније жути, а вага светло зелени или беж аутомобил. Супер аутомобил по њиховој мери би био „јагуар“ складних линија.

Водени знакови, рак, шкорпија и рибе су емотивне, имају свој свет, интуитивне су и у складу са тим бирају и врсту аутомобила. Тако ће ракови који су породично оријентисани бирати неки пространији аутомобил са већим гепеком. Ту долазе разне варијанте „форда“, „опела“ (“опел мерива“ на пример“), каравани... Шкорпије преферирају спортске аутомобиле па, ако већ не могу да узму аутомобил из снова узимају мање, али брже аутомомобиле попут „голфа турбодизела“, „рено мегана“, „форда фокуса“. Рибе воле своје аутомобиле. Нису им само пука средства за вожњу па је њихов избор често „мерцедес“ али и „фијат 500“, „мини“, “опел корса“...Шкорпија нема дилеме кад је боја у питању јер 90 одсто би изабрало црну. Ракови белу или сребрну, а рибе, познате сањалице воле све нијансе које их подсећају на дубине мора, језера... од плавих до нијанси тамно зелених. Њихов аутомобил из снова био би неки „масерати“, „корвета“...

Најизбирљивији су кад су аутомобили у питању јарац, бик и девица. Такозвани „земљани“ хороскопски знакови су практични, стрпљиви, прорачунати, упорни. Конвенционални су. Тако бирају и аутомобиле: проверене, поуздане, економичне.

Купују „фолксвагене“, "тојоте“, “волвое“, “аудије“, “шкоде“, “сузукије“, “пежое“, “опеле“, “мерцедесе“...

Спремни су често да прихвате новине, које сматрају јако напредним и нечим неизбежним, па ако се још односе и на економичност немају дилема, па су међу првим купцима хибридних, електричних возила.

Воле све врсте теренаца. Боје су црна, сива, металик, ватрено црвена, браон. Аутомобили из снова су им „Ферари“ и „Порше “.

Фото:Промо

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.