· · Коментара: 0
Револуционарно

"Фолксваген" ће своја ИД возила продавати само НА ИНТЕРНЕТУ!

Заборавите на одласке у ауто-салоне и до свог аутомобила дођите "он-лајн" уз много мање трошкова

FOLKSVAGEN-ID-NASLOVNA.jpg
Фото:"Фолксваген"

Заборавите на одласке у ауто салоне и разгледање аутомобила. Од сада, бар када је реч о возилима из "Фолксвагенове ИД" фамилије (електрична возила), куповина ће бити могућа искључиво путем Интернета!

- Ово је снажан сигнал за будућност ауто-индустрије - рекао је Холгер Б. Сантел шеф продаје "Фолксвагена" у Немачкој где ће прво почети ова продаја већ током јуна месеца за модел "ИД3".

Фото:"Фолксваген"

Купци нових аутомобила имаће дакле на располагању, сијасет он-лајн информација. Цена возила биће фиксна, баш као и трошкови испоруке. Дистрибутери ће имати сасвим нову улогу која ће се огледати у помоћи приликом испоруке возила и евентуалних тест виожњи.

Прочитајте још: У Хирошими почела производња првог електричног возила

У "Фолксвагену" су  направиили и нову апликацију која ће служити да се купци лакше информишу и да наруче жељено возило. Компанија ће на сасвим нове основе, а кажу да су сви дилери "стопостотно" подржали овај вид будуће куповине, поставити и односе између купца, онога ко продаје и испоручује возило и оног ко води "бригу о купцу" након испоруке возила.

Прочитајте још:"Шкода" је оригинално представила нови несвакидашњи модел (Фото/Видео)

Оно што је најважније за купца је и да ће цена сада бити, већ у старту, нешто нижа, а да се повећањем продаје очекује и да ће оваква набавка возила, утицати и на саму цену аутомобила. Куповином аутомобила "из фотеље" већ почетком јуна, видеће се све предности али и мане овог, за сада, "пилот пројекта" у ауто- индустрији.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.