· · Коментара: 0
Тржиште

„Тојота“ у Србији обрадовала купце у време короне

Скраћено редно време али и камате на кредите од 3.000 евра укинуте

toyota-yaris-stella-2.jpg
Фото: Промо

Овлашћени продајно-сервисни центри „Тојота Србије“ у Београду, Новом Саду, Нишу и Чачку тренутно раде до 15 часова због ванредног стања и епидемије корона вируса, али је ова јапанска компанија, у нашој земљи, а после отказивања традиционалног мартовско-априлскиг БГ кар шоуа понудила своја возила по специјалним условима и такозваним „сајамским“, или акцијским ценама. 

Тако су за један од најпопуларнијих модела „јарис“ припремили и бескаматне кредите до 3.000 евра на рок отплате од 36 месеци. При томе је акцијска цена „тојоте јарис стела“ са ВВТ-ИЕ мотором од 1,5 литара и 82 КV ili 111 KS са шестостепеним мењачем са 14,520 евра снижена на 11.790 евра што је попуст од невероватниј 2.730 евра.


Ако сте помислили да је „цака“ у пакету опреме преварили сте се. Пакет „Стела“ нуди  пуно тога, како на пољу безбедности, тако и комфора. Стандардну опрему чине електронски контролисани системи за сигурније кочење (АБС, ЕБД и БА), контролу стабилности и проклизавања погонских точкова (ВСЦ и ТРЦ), помоћ приликом кретања на узбрдицама (ХАЦ), надзор притиска у пнеуматицимa.

Прочитајте још: Наруџбине већ почеле: Огромно интересовање за "Тојотину" љуту папричицу (Фото/Видео)

Путницима су на располагању и додатна заштита вратне регије и систем за отпуштање командних папучица у случају судара, двостепени предњи ваздушни јастуци, бочни ваздушни јастуци и ваздушни јастук за колена возача, а родитељи с малом децом могу да безбедно поставе додатна седишта уз помоћ ИСОФИX прикључака. У овом нивоу опреме је и камера за вожњу уназад, предња и задња светла за маглу, даљински контролисано централно закључавање, серво управљач, клима уређај, електричне команде за прозоре у предњим вратима, Блутут конекција за безбедно телефонирање током вожње и пренос музике, „Тојота тач 2“ колор екран од седам инча осетљив на додир, аудио систем са шест звучника, УСБ прикључак, светла с одложеним гашењем за лакше напуштање возила на мрачним паркинзима и још пуно тога.

Тојота Србија обезбедила је одређену количину возила за испоруку одмах, а купци могу да набаве ово возило користећи погодност бескаматног кредита у вредности од 3000 евра, с роком отплате до 36 месеци. 

Фото:Промо

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.