· · Коментара: 0
СПОТ

Доводи до СУЗА: Да ли је ово НАЈЛЕПШИ СПОТ свих времена?

У времену када се све дестинације сликама дезинфекције рекламирају као безбедне, једно одредиште је одабрало сасвим другачији приступ.

"За сада ћемо гледати облаке кроз прозор и зеленило ван наших зидова. Тражићемо до сада не виђена места на страницама књига, далеке земље у филмовима и дубоке шуме у сећањима. За сада, сачуваћемо пламичак ватре наших путовања. Све док не почнемо да путујемо далеко, путоваћемо у кући".

Прочитајте још: СРПСКИ туристи ће бити тестирани, свака друга СОБА ПРАЗНА, а ова дестинација се рекламира ШОКАНТНИМ ВИДЕОМ (ВИДЕО)

Овим речима, уз прелепе слике природе, Керала је одлучила да рекламира своје туристичке атракције. Керала не жели да убеђује туристе, већ да буде позитивна и оптимистична и да им пружи наду да ће врло брзо моћи да путују као некада.

Путовања чекају Фото: Пиксабеј
Циљ кампање није да се привуку туристи, већ да путници сачувају дух

За разлику од осталих одредишта који су одлучили да комбинују слике природних лепота са дезинфекцијом и убеђују да је код њих безбедно, Керала је одлучила да чека.

Циљ кампање је, како кажу, да охрабре све туристе, па и оне који никада нису били у Керали, нити ће доћи.

Прочитаје још: ЕКСКЛУЗИВНО: Српски туристи масовно купују ШОКАНТАН СУВЕНИР, кошта 8 ДИНАРА, а у вези је са КОРОНОМ (ФОТО)

Видео се промовише преко друштвених мрежа, а циљ је да инспирише све туристе широм света да не клону духом.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.