· · Коментара: 0
ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

Испробајте одмах! Направите АВАТАРА са својим ликом на Facebook-у

Уколико ова опција већ није доступна на вашим уређајима, инсталирајте последњу верзију Facebook апликације и упустите се у авантуру

100087150_10218824278015878_6871948704392151040_o.jpg
Фото: Facebook

Персонализовани лик у аватару од сада је доступан и на Facebook друштвеној мрежи! 

Ова нова опцију омогућава корисницима да направе аватара према својој профилној фотографији. Паронализовани аватар касније се може користити као стикер у коментарима или у порукама.

Прочитајте још: Одзвонило апликацији ТикТок: YоуТубе спремио нову платформу - YоуТубе Схортс


Фото: Facebook

Помоћу персонализираних аватара, корисници могу изражавати своје емоције и расположење.

Персонализованим аватарима Facebook покушава да се приближи млађој публици

Према првим информацијама које су процуреле, из Facebook компаније на ову идеју су дошли како би ову друштвену мрежу поново учинили примамљивом млађим корисницима. Наиме, статистика је показала да су неке друге друштвене мреже далеко популарније међу млађом публиком, па су персонализовани аватари одличан потез.


Фото: Facebook

Прочитајте још: Три СТРАНИЦЕ са којих можете скинути старе игрице БЕСПЛАТНО

Аватар у коментаре поставља се тако што ће корисник кликнути на иконицу где се налазе емоји стикери и одабрати налепницу. Тад ће бити понуђена опција креирања аватара према властитом изгледу.

Прочитајте још: Уз помоћ ТРИ апликације средите ваш профил на мрежама као професионалац

Осим тога, постоји и опција да вам Facebook аутоматски направи аватар према вашој фотографији.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.