· · Коментара: 0
МОРЕ

Ове земље ће вам ПЛАТИТИ да дођете на летовање, нуде ГРАТИС НОЋЕЊЕ

Бесплатне лежаљке и сунцобран, сваки трећи дан гратис - то су само неки од мамаца којима овог лета покушавају да привуку туристе.

sicilija.jpg
Фото: Пиксабеј

Врата је одшкринула Сицилија када је понудила гратис сваку четврту ноћ туристима који одлуче да летују на овом лепом острву.

Прочитајте још: Срби их обожавају, а имена им почињу на слово С: Проведите летовање на неком од ових ПЕТ острва и видећете шта је рај

За разлику од севера Италије, Сицилија није била погођена "ковидом 19" и спремни су да отворе летњу сезону. Да би привукли што више туриста, острвске власти су се досетиле како да стимулишу и туристе и локалну привреду. Сваки туриста који уплати најмање три ноћи на Сицилији добиће сваку четврту ноћ о њиховом трошку.

Спремни за госте Фото: Пиксабеј
Пола авионске карте и свака четврта ноћ гратис!

Држава је одвојила 50 милиона евра за још једну стимулацију - платиће половину авионске карте туристима који слете на аеродроме у Катанији или Палерму!

Кипар је најавио ће покривати трошкове лечења туристима који се заразе корона вирусом.

Бугарска је скромнија у стимуслисању туриста, али они који се одлуче да одмор проведу на Црном мору могу да очекују бесплатну употребу лежаљки и сунцобрана.

Ваучер од 500 евра!
Италија је свакој породици доделила ваучер од 500 евра који могу да искористе у домовини.
Бугарска даје само беспалтне лежаљке.

Јапан је као и Италија издвојио 12,5 милијрди долара за подстицање туризма. Први корак је покривање половине цене авионске карте. Остале субвенције ће се расподелити локалним туристичким привредницима.

Прочитаје још: ПЕТ дестинација које су плануле после БОНДОВИХ филмова

Мексико је већ најавио примамљиве попусте и гратисе. Рецимо, локлани медији су објавили саопштење удружења хотелијера у најчувенијем летовалишту Канкун које је осмислило кампању "2пута1". То значи да ће туристима свака трећа ноћ бити бесплатна, а покриће и део трошкова авионске карте.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.