· · Коментара: 0
ФЛЕКЕ

Имате МРЉУ од пудера? Брзо отворите МУШКИ несесер!

Веома је ружно када жена на оковратнику има мрље од пудера, а не уклљају их обично детерџенти.

И девојци која свакодневно на лице наноси пудер може да се догоди да када скида блузу на материјал нанесе флеке.

Прочитајте још: Данијели је досадило њено лице, па је НАПРАВИЛА НОВО: Сада сви одлазе код ње и траже ЗА СЕБЕ (ФОТО)

Youtube/ screenshot Shonagh Scott

Сваком ко је покушао да са одеће скине флеке од пудера добро је познато да је то тежак посао. Прање ствари, нарочито белих у машини најчешће не помаже.

Постоје два одлична начина како да се скину. Пробајте их!

Први начин је течни детерџент за судове.

Првва је течни детерџент за судове. На флеку се директно нанесе неколико капи. Детерџент се прстом размаже по флеки и онда испере водом.

Youtube/ screenshot Shonagh Scott
Ако са белих ствари неће да скине детерџентом, ево средства које сигурно помаже!

Са белих ствари је нарочито тешко скинути флеке од пудера, а у случајевима када сапун и детерџент не могу да их уклоне, помаже нешто друго!

Прочитајте још: Погледајте ТРИК како да вам ИНСЕКТИ не упадају у пиће док се одмарате у башти

Пена за бријање се нанесе на испрљани део. Не штедите на пени уколико је флека велика, око целог оковратника. Истрљајте флеку сувом крпицом, оставите да одстоји десетак минута, а затим исперите водом.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.