· · Коментара: 0
СЕКС

Мушкарац има седам СЕКСУАЛНИХ доба: Прочитајте у ком се ви налазите и шта то ЗНАЧИ

За све нервозне мушкарце којима биолошки сат такође куца, следе речи охрабрења након обављених истраживања на америчкој клиници "Мејо".

couple-1612679_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Мушкарац има седам сексуалних доба, која наилазе постепено. Везана су за снагу, ниво и пад тестостерона, а самим тим и за слабљење потенције.

Прочитајте још: Прочитајте ПЕТ најпоузданијих знакова да сте срели ОСОБУ ЗА ЦЕО ЖИВОТ

У тинејџерским годинама мушкарци су препуни тестостерона и с потенцијом на врхунцу, што им омогућава сексуалну активност готово у сваком тренутку.

Потентни до краја Фото: Депозитфото

У двадесетим годинама ова ситуација се само за нијансу мења, у зависности од тога да ли имају сталну везу или не. Генерално посматрано, мање су експлозивно сексуално активни него у тинејџерском добу, и могу да одложе оргазам, а и ерекција и сексуални односи трају доста дуже.

Тридесете већ доносе мањи пад тестостерона. Сваке године по један проценат. Међутим, мушкарац у овом добу има много бољу самоконтролу у сексуалним односима, што је добро, а стиче се искуством.

У четрдесетима већ размишљају о средствима за побољшање потенције.

У четрдесетим неки мушкарци полако почињу да размишљају о средствима за побољшање потенције и ерекције, али већина, ипак, наставља дозирано са уобичајеним сексуалним активностима. Многи од њих се изузетно добро контролишу у кревету, због чега постају бољи љубавници него што су икада били.

У педесетима су подједнако успешни, а на даље све зависи од здравственог стања мушкарца.

И у педесетим мушкарци остају сексуално успешни. Истраживања показују да само седам одсто њих има проблеме са потенцијом, док је већина у стању да задовољи партнерке.

У шездесетим много тога зависи од здравља мушкарца. Процене стручњака кажу да и само један сексуални однос седмично представља добар резултат. Зато се ове активности не треба одрицати без ваљаног разлога. Ово се посебно односи на потентније мушкарце, и даље сексуално активне.

Прочитајте још: СЕКС морате имати редовно! У супротном, ваше тело - ОДУМИРЕ: Сазнајте и КАКО!

За мушкарце у седамдесетим годинама се зна да је њих 70 одсто и даље потентно без помоћи било каквих средстава. Ово је важно, јер очување потенције за сваког мушкарца представља основу квалитета живота и уживања у њему, наглашавају стручњаци.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.