· · Коментара: 0
БОЈЕ

НЕОН можете унети у стан САМО ако поштујете ова ПРАВИЛА

Светом као да влада "неономанија", јер "вриштећих" боја има на коси, ноктима, одећи, а сада су ушле и у стан.

Depositphotos_20288595_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Тренд који већ неколико година влада у индустрији моде пустио је корење и у уређењу ентеријера.

Прочитајте још: НЕ БАЦАЈТЕ ГАЈБИЦЕ: Пет начина да се добије НОВ намештај, а ништа не кошта

Флуоресцентне боје све су присутније у домовима. На велика врата ушле су посредством зидова, а онда су на сцену ступили и "вриштећи" комади намештаја.

Јарке боје се користе само за детаље, никако цео стан, него један стуб или зид.

И, док се помама за зидовима обојеним у киви или јаркожуту боју полако стишава (сада се фарба искључиво један а не цела просторија, или само један стуб), када је реч о намештају овај тренд је тек у замаху.

Неон боје само у детаљима Фото: Депозитфото

Ипак, ако желите да дом учините веселијим уз помоћ намештаја у јарким бојама, водите рачуна о томе да не претерате.

Једна неон фотеља и постигли сте циљ.

Довољна је једна неонска фотеља или софа, и већ сте постигли циљ. Поставите је у централно место просторије и настојте да преостали намештај буде у некој умирујућој боји, по могућству белој. Задатак ћете лако обавити и уз помоћ декоративних јастучића.

Прочитајте још: Да ли је ПЛАВА добра за ДОМ? Да, али само под ОВИМ условом

Не само да ће вас неупоредиво мање коштати, већ ћете после извесног времена када вам досаде флуоресцентне боје, само уз помоћ јастучница, успети потпуно да промените колорит вашег дома.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.