· · Коментара: 0
ФОТЕЉА

Постоји само један комад намештаја који се наслеђује, да ли знате који је то?

Ако желите да инвестирате у комад намештаја који ћете увек радо селити и у нови дом, онда купите бержеру.

Depositphotos_299718660_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото

Ове мекане и удобне фотеље, са великим тапацираним леђима и обавезним наслонима за руке, никада не излазе из моде. Ово је омиљени комад намештаја најстаријег члана домаћинства, али и свих који желе да се завале и гледају телевизију, читају или, једноставно, поподне мало дремну.

Прочитајте још: Kомад намештаја који одаје ваш стил: Овакву фотељу МОРАТЕ да имате у дому

Вечита вредност
Бержере никада не губе на вредности, па и стара може увек да се прода за око 300 евра, у зависности да ли је мушка или женска. Тапацирање бержере кошта око 100 евра.

Заваљени у њих уживамо после подне уз омиљено штиво или ТВ серију. Згодне су и за предах пред починак, па их многи држе у спаваћој соби, у непосредној близини кревета. Појединци их постављају уз дечје кревеце или колевке како би, док ноћу успављују своје чедо, имали максимум удобности кад већ немају миран сан.

Ове године је тражено све у боји смарагда.

Ове године нарочито су тражене оне у боји смарагда, тамнољубичасте, мастило плаве, златне, али и беле. Ипак, како је реч о комаду намештаја који у сваком дому има готово засебан живот, без обзира на то у ком стилу сте уредили стан и у којим нијансама, можете да се определите и за оне у дречавим нијансама и да рачунате да ће се, неким чудом, савршено уклопити уз постојећи намештај.

Пастелне боје су увек добро решење Фото: Депозитфото

Прочитајте још: Како да натерате децу да склањају за собом? Уз помоћ ОВИХ ТРИКОВА решићете се нереда, а соба ће бити ПРЕУРЕЂЕНА

Једноставно, бержера може да буде ваша лична карта, која ће сваком госту открити да је његов домаћин, односно ви, велики хедониста и да има истанчан укус када је реч о уређењу ентеријера.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.