· · Коментара: 0
ЗНАМЕЊА

Ту лутају несмирене жртве мртвих: На месту близнакиња никла УКЛЕТА зграда, која ужасава људе

Када су срушене „куле близнакиње“, многи су тврдили да се изнад рушевина појављују несмирени духови, а нови Светски трговински центар, највиша зграда на Западној хемисфери, испушта необичне звуке. За то време – светска берза је у потпуном распаду

Кула слободе је отворена 3. новембра 2014. године и била је новија, већа, боља, скупља и виша од "близнакиња". То је највиша у Америци и на целој Западној хемисфери – такозвана Кула слободе. На месту самих „близнакиња“ налази се меморијална фонтана, као симбол борбе против тероризма.

Прочитаје још: "Из очију севају муње, а оглашава се ударом громова" Мистериозна птица виђена у Аризони, а онда је дошла 2013. ГОДИНА!

Снимљени дух Фото: Youtube( screenshot 60 Minutes

Рекло би се да то ипак није идеална позиција за људе који својим одлукама кроје многе судбине. Постоји много прича о томе да је ова локација „уклета“, и да њоме и даље лутају несмирене душе жртава. Па се тако у британском „Дејли стару“ наводи да многи верују да се на снимцима рашчишћавања рушевина појављују полупрозирни прикази који туда лебде, а на једном од снимака је велика, бела ствар која се уздиже изнад рушевина, а затим тихо „отпловљава“ даље.

Постотји много сведока који су ту видели духове.

Полицијски наредник Франк Мара изјавио да је видео духа Афроамериканке која је била обучена у белу униформу раднице Црвеног крста из Другог светског рата, а нестала је чим су јој пришли. Духа је видео неколико пута, док је тамо био на дужности, и детаљно је изнео своја виђења у својој књизи „Свето тло“ .

Прочитајте још: У овој цркви у Србији се нико НЕ ВЕНЧАВА И НЕ КРСТИ, а иза свега се крије УЖАСНА ПРИЧА

Свашта људи виде Фото: Youtube/ screenshot CBS

Џое Лани, који је две деценије радио у њујоршкој полицији, био је сведок многих необичних догађаја након чувеног 11. септембра. Америчким медијима рекао је да се возио до депоније на којој се бацало смецће, када је усред ноћи угледао мушкарца како корача око рушевина. Пришао је да изблиза погледа, али је авет истог тренутка нестала: „Знао сам у шта гледам. То је била жртва 11. септембра и био је дух мушкарца“.

Видовњакиња тврди да на свим местима трагедија има духова који не мирују.

Видовњакиња Мари Сент Клер описује своју визију, на блогу „Приче из подземља“: „Повезала сам се са сценом у Светском трговинском центру. Одмах сам видела себе како гледам у кабину авиона. Путници који су били уроњени у чудну белу светлост. Уследили су призори хаоса. Видела сам куле, дим, ватру, људе који трче, спасиоце. Визија је била неподношљива. Имала сам снажан осећај да постоји много духова који не мирују, тамо где су некада стајале „куле близнакиње“. На местима где су се дешавале патње и трауме, увек постоји велика количина паранормалних активности."

Прочитаје још: РАЗОТКРИВЕНО! Американци су пре Кинеза оболели од короне, али су мислили да је ГРИП - постоји ДОКАЗ да је вирус настао у САД!

Пре него што је саграђена „Кула слободе“, хотел „Миленијум Хилтон“ гледао је на рушевине и многи гости пријавили су сабласну активност. Један посетилац је тврдио да осећа као да се гомила људи налази у његовој соби и није могао да спава. Особље је избегавало изнајмљивање соба са погледом на место трагедије где је погинуло 2.996 људи.

У магли има свега Фото: Youtube/ screenshot CBS News
Погинули узнемиравају и госте хотела.

Али, то није све. У међувремену, као што рекосмо, на месту трагедије подигнута је блистава нова кула. Многи извештавају да се чује тајанствени хук или стењање које долази из ове области, као да хиљаде душа нешто дозива. Такође, прича се да од 93. до 99. спрата, од поноћи до три сата ноћу, постоји стравично појављивање утвара авиона који су срушили зграде. Нова кула емитује необичне звуке, за које многи мисле да долазе од несмирених душа. Међутим, неки кажу да за ово постоји и рационално објашњење – да је Кула, у ствари, масивна еолска харфа, односно – харфа ветрова.

Прочтиајте још: На небу се појавила "црвена лопта од ватре" која је пратила авионе: Приче пилота и данас су обавијене велом мистерије

Ауторка Шерон Хил објашњава: „Оваква ствар се дешава и вероватно је одговорна за многе мистериозне ‚небеске звуке‘ о којима се прича. Научите нешто најосновније о акустици. Ветар у сусрету са објектима прави буку - изазива вибрације које стварају звук. Овај звук може бити језив, леп или узнемиравајући. Али то је природно, а не натприродно. Бојим се да цће ова зграда заувек бити повезивана са духовима мртвих и претпостављам да ће вечно бити ‚уклета‘.“

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.