· · Коментара: 0
ПОТКРОВЉЕ

Годинама сте одлагали реновирање? Ми сада имамо ПЛАН за вас

Искористите предстојеће лето да седите стан и уложите новац у простор у којем проводите највише времена.

Depositphotos_32397935_xl-2015.jpg
Купатило је капитална инвестиција Фото: Депозитфото

Уместо да потрошите велики новац за одмор зашто себи не приуштите делић те атмосфере у свом дому? Ово се нарочито односи на оне који су годинама одлагали реновирање купатила или имају стан у поткровљу или, још боље, кућу у којој тик испод крова могу да направе купатило из снова.

Прочитајте још: Једноставно: Од старог кауча направите модерни комад намештаја

Ако одлучите да новац који бисте утрошили на егзотично породично летовање утрошите на реновирање или чак на измештање купатила, ево како део морске атмосфере можете да преселите у свој дом.

Једноставно и елегантно Фото: Депозитфото

Плаве плочице, али и тамнозелене које асоцирају на дубине мора и океана, готово да се подразумевају.

Новац уложен у реновирање купатила се увек врати.

Оне су одлична стартна позиција за све што треба да уследи, а то је постављање каде, правоугаоне или округле, одмах испод кровног прозора. На тај начин, док будете уживали у њој, имаћете утисак да на вас гледа велики део неба као и када се препуштате хедонизму у морској води. Добра ствар је што каду можете овако да позиционирате чак и ако имате велике косине у дому.

Прочитајте још: У току деценије парови се 720 пута посвађају, а сви застану код бројке која говори колико пута имају СЕКС

Намеравате ли да најзад себи приуштите пространо купатило, о каквом одавно маштате, онда можете да га опремите и већом туш-кабином која ће вам добро доћи када морате брзо да се освежите пред излазак из куће. Кабину, наравно, постављате у средиште простора, тамо где вам висина зида то дозвољава. Она, међутим, нипошто не искључује каду, јер без ње неће бити ни оног утиска који желите да постигнете.

Прочитаје још: Љубитељ сте савременог и модерног стила? Ипак, то има своје мане

Уколико плава није ваша омиљена боја и више волите рустични стил, онда можете и да се одрекнете плочица у тоновима мора. Чак и сасвим беле деловаће луксузно, али у комбинацији са купатилским ормарићима и детаљима сведених форми и то у нијанси тамног дрвета.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.