· · Коментара: 0
КОЖА

На послу је седела 10 година КРАЈ ПРОЗОРА: Урадила је ПИЛИНГ лица и није могла да верује ШТА ВИДИ

Даун Џафкинс десет година је седела поред прозора на послу.

lice.PNG
Даун Џафкинс надала се најбољем резултату Фото: Принтскрин/ Миррор

Даун има 49 година, посетила је лекара како би се посаветовала какав третман би требалo да одради како би средила боре око очију и око коришћења ботокса. 

Прочитајте још: Да ли живите у БОЛЕСНОЈ КУЋИ? Ако имате ове СИМПТОМЕ, брзо се одселите

Доктор јој је препоручио да уместо ботокса одради пилинг, Даун је пристала, а након третмана једна страна лица јој је поцрнела. Панично је позвала лекара и саопштила му, а обоје су били шокирани реакцијом коже након третмана. 

Флеке након третмана Фото: Принтскрин/ Миррор

Прочитајте још: Током ОНИХ ДАНА немојте одмах прибегавати таблетама: Да уклоните бол постоји још НИЗ НАЧИНА

Испоставило се да су у питању опекотине, услед десетогодишњег седења на послу поред прозора. Како је рекао лекар овакви примери нормални су за таксисте, Даунин случај је чудан јер је радила у затвореном простору.  Људи живе у заблуди када мисле да сунчеви зраци не могу да им  "науде" уколико пролазе кроз прозор, а Даунин пример је доказ тога. 

Прочитајте још: Често се открије када буде касно: Ако имате 30 година и радите ОБАВЕЗНО прочитајте овај текст

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.