· · Коментара: 0
БЕСПЛАТНЕ ИГРИЦЕ

Прекратите време у изолацији: Доносимо вам три најбоље БЕСПЛАТНЕ игрице

Неке од најпопуларнијих игрица не изискују плаћање како бисте их играли, али смо сигурни да ће измамити много времена

Depositphotos_8758735_l-2015.jpg
Фото: Депоситпхотос

Најбоље бесплатне игре укључују неке изузетно популарне наслове, а то значи да су доступне практично на свим уређајима, од Steam-a и GOG-а до ЕА Origin платформе.

Чак можете добити неколико премиум Indie наслова за ситницу путем Epic Games Store. Ипак, с толико могућности није баш лако одабрати коју игру преузети.

Fortnite Battle Royale

Жанр Баттле Роyале је тренутно огроман, а Epic Games га је оплеменио са Fortnite Battle Royale. Battle Royale се уздигао на начин који нико није очекивао и брзо постао једна међу најбољим бесплатним играма које 2020. година може понудити.

Прочитајте још: Тхе Цоунцил: Бесплатна прва епизода историјске мистерије (ВИДЕО)

Игрица се у потпуности темељи на једноставном сценарију. Срушили сте се на карту са 99 осталих играча у слободном кругу, а посљедњи који остане на мапи је победник. Оно што ову игру чини посебном је чињеница да Fortnite можете играти са својим пријатељима без обзира на којој се платформи налазите.

Играјте игрицу овде.

Dota 2

Ова игра је врло динамична, увлачи вишемилионске наградне фондове за озбиљне играче на турнирима. Када покренете игру имате кратак водич који вам показује како треба играти и који је циљ. Не очекујте срдачну добродошлицу, најбоље је довести неколико пријатеља да играте заједно и Dota 2 ће вас залепити за екране сатима.

Играјте игрицу овде.

Planetside 2

Две године пре Destiny смо имали Planetside 2, свеопшту, епску FPS битку која је толико невероватна,па сваки пут када је покренете изнова се питате да ли је она заиста бесплатна. Постоје, наравно, куповине у току саме игре. Међутим, можете и даље ући у највеће бојно поље игре.

Једноставно нема ништа узбудљивије као учестовање у масовном нападу на непријатељску базу и освајање исте, или постојање у свету у којем би се непријатељски конвој може створити на обзору сваке секунде. 

Играјте игрицу овде.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.