· · Коментара: 0
ИМУНИТЕТ

ПУТИНОВ ЛЕКАР открива тајну здравља СРБИМА! Пажљиво следите његова упутства

Имунолог и члан Руске академије наука, Богдан Владимирович Городиски открива најбитније смернице за очување менталног и физичког здравља

1593624265_imunitet.png
Фото: Pixabay

Имуни систем је најважнији за здравље! Прво, све заразне болести потичу од лошег функционисања имуног система. Друго су алергијске болести, које су последица лошег  функционисања имуног система. Треће су аутоимуне болести, готово све су резултат поремећаја у имунолошком систему.

Прочитајте још: Свако је имао своју ТРАВНИЦУ, изнад колевке КУВАТКУ, труднице ПЕЛЕНАШКУ и свака је имала НАТПРИРОДНУ МОЋ

Овако имунолог и академик Богдан Владимирович Городиски, иначе члан медицинског тима председника Русије Владимира Путина, објашњава због чега је потребно сачувати здрав имунитет сваког организма.

Око 3000 болести зависе од имуног система

- У квантитативном смислу, то је од око 1000 до 3000 болести које зависе од имуног система. Ране не зарастају, јер ћелије не добију жељено наређење од лимфоцита, ове команде нису довољне, мрље депигментације или хиперпигментације на кожи такође су недостатак имунитета – објашњава Городиски, који је недавно одржао предавање у Суботици пред неколико десетина заинтересованих грађана.


Фото: Printscreen/YouTube

Сви знамо да цео имунолошки систем, све ћелије нашег тела почињу из коштане сржи. Овде се налазе наши преци - матичне ћелије.

Прочитајте још: Хваљен у Русији: Укус овог сока је ГРОЗАН, али ЛЕЧИ 9 болести и помаже у МРШАВЉЕЊУ

Городиски, који је на челу научног института при администрацији руског председника, истиче да наше ћелије живе само од 10 дана до 3 месеца, и непрестано се ажурирају и замењују, те да живота синтетишемо око 12 тона ћелија и 30 тона микроба.

- Тамо где је централни орган имунолошког система, тимусна жлезда. Такође има хормоналну функцију, неки хормони овде сазревају и они стварају хормоне помоћу којих наша крвна зрнца сазревају. Тада улазе у крвоток и почињу да нас штите - од вируса, од микроба, а главна функција је заштита од свега осталог што уђе у организам, укључујући и од сопствених ћелија које су постале "ванземаљске", злоћудне, требало би да све то идентификују, вршећи функцију имунолошког наџора над унутрашњим окружењем тела. Поправак тимуса омогуц́ава нам да обновимо ендокрини систем и периферну крв, где је имунолошки систем одговоран за све – објашњава Богдан Владимирович Городиски.

Битно је и физичко и ментално здравље

Зраче нас уређаји са свих страна, па је нашем организму потребна непрестана регенерација

Постоје физичко и ментално здравље, који су, по мишљењу цењеног доктора, нераскидиво везани. Он истиче и да је медицина 21. века је пред великим изазовом, јер постојећим методама не може да реши проблем дегенерације ћелија и убрзаног старења организма.

Прочитајте још: Бреза, липа, храст... Михаил открива: ДРВО може да вам помогне у ЛЕЧЕЊУ, важно је само да ЗАГРЛИТЕ ПРАВО!

Foto: Pixabay

Неопходно је да користимо методе које ће тај процес преокренути у процес регенерације, обнављања организма.

Осим тога, други велики проблем, како каже руски академик, чине тихе и споре, готово неприметне инфекције, које многи не знају да имају. Баш оне могу да буду узрочник тешких обољења попут хроничног херпеса који временом доводи до мултипле склерозе.

Прочитајте још: Бори се против СТАРЕЊА и ПОБЕЂУЈЕ КАНЦЕР: Астрагал се сматра биљком БЕСМРТНОСТИ, има је и код нас

- Велики проблем је утицај електромагнетних поља која нас окружују - наглашава др Городиски. - Примера ради, трафостанице би требало да буду бар 1.500 метара од насеља, а оне се често налазе и на 50 метара. Њихов утицај на човека је озбиљан. Када мобилни приближимо уху штетно зрачење продире у мозак на дубини од шест до осам центиметара и искључује имуни и ендокрини систем организма.
Обичан компјутер зрачи осам типова зрачења који уништавају нервни систем и утичу на штитасту жлезду стварајући проблеме у организму. Ту су и станице мобилне телефоније, радио-апарати и телевизори, јер утичу на болести нервног система. Људи не размишљају о томе да често место на коме живе нарушава њихово здравље. Има много геопатогених зона.
Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.