· · Коментара: 1
КОРОНА

У РУСИЈИ се штите од КОРОНЕ леком који кошта 150 ДИНАРА

Док се код нас масовно купују асепсол, алкохол и друга дезинфикациона средства, у Русији се, од када се појавила корона, набавља тропроцентни хидроген.

1593757070_Depositphotos_198533630_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Многи Руси кажу да се не плаше корона вируса све док могу да купе тропроцентни хидроген. Алтернативни лек угледног руског доктора чува их од вируса и бактерија још од времена СССР-а.

Прочитајте још: Шта када ЖИВИТЕ ПОД ИСТИМ КРОВОМ са неким ко ИМА КОВИД-19?

Учење је развио руски доктор медицинских наука Иван Павлович Неумивакин, који је шездсетих година прошлог века радио у космичкој медицини, бринући о здрављу космонаута. Усавршио је методе које развијају адаптационе способности организма у различитим околностима, не дозвољавајући му да се разболи. Тако је дошао до - тропроцентног хидрогена.

Он је установио да хидроген онемогућава вирусима и бактеријама да нападају организам када га унесемо у организам. Такође,  утврдио је да  хидроген помаже и код озбиљних болести.

Неумивакин Фото: Youtube/ screenshot Alexandr Zakurdaev

- Тајна чудотворног утицаја хидрогена на наш организам састоји се у томе што он снабдева ткива и органе атомским, активним кисеоником, а не молекуларним, којег има у атмосферском ваздуху - објаснио је доктор.

Тропроцентни хидроген уништава вирусе!

Тропроцентни хидроген или атомски кисеоник, установио је овај руски лекар, уништава патогену микрофлору организма (било да су у питању вируси, бактерије или гљивице) и уједно ослобађа тело вишка слободних радикала.

Од када се појавила корона у Русији се набавља тропроцентни хидроген. Помоћу ове јефтине ствари се организам чува од корона вируса, али се и чува здравље.
Начин употребе хидрогена је једноставан и ефикасан ако се поштују сва основна правила.

Раствор се пије пола сата пре јела или пића и два сата након јела или кафе.
Сами одредите дозу Фото: депозитфото

Хидроген се користи на следећи начин:

  • Прво правило је да се раствор пије најмање 30 минута пре јела или пића или два сата након јела.
  • Програм узимања хидрогена траје 14 дана.
  • Првога дана узима се  по кап на две-три кашике воде (30 мл до 50 мл) трипут дневно,  другог дана - по две капи, три пут дневно, трећег дана - по три" и тако до 10 капи дневно.
  • Тада се прави пауза од два, три дана, а затим се узима по десет капи трипут дневно, уз паузирање на свака два-три дана. Узимање траје месец-два ддана.
  • Узимање хидрогена нема контраиндикација, ако се узима на празан стомак.
  • Свако треба да ослушкује реакцију свог организма и да сам одреди себи најпогоднију дозу.
Додатно гориво
Ћелије нашег имуносистема - леукоцити и гранулоцити - стварају хидроген, али је то недовољно за здраво функционисање организма. Узимајући хидроген уносимо додатно "гориво", које стимулише атомске процесе у ћелијама, подстичући их да штите организам од штетних фактора - наводи Неумивакин.

Осим што тамани вирусе, тропроцентни хидроген наорочито помаже кардиоваскуларном систему.

Одличан за кирвне судове

Посебно оксидише масноће које се одлажу на зидовима крвних судова, чиме спречава артеросклерозу и ублажава њене симптоме.

Прочитајте још: "Ником не верујте!" Доктор Максим тврди: Да бисте победили корону, ЗАКИСЕЛИТЕ СВОЈУ КРВ

Руски академик, чији се видео снимци могу наћи на "Јутјубу",  саветовао је такође да се водом и хидрогеном испира носна шупљина како бисмо све бактерије и вирус одстранили. То се ради обичним шприцем, којим се у нос убризгава хироген измешан са водом, а затим се издува нос.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.