· · Komentara: 1
KORONA

U RUSIJI se štite od KORONE lekom koji košta 150 DINARA

Dok se kod nas masovno kupuju asepsol, alkohol i druga dezinfikaciona sredstva, u Rusiji se, od kada se pojavila korona, nabavlja troprocentni hidrogen.

1593757070_Depositphotos_198533630_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Mnogi Rusi kažu da se ne plaše korona virusa sve dok mogu da kupe troprocentni hidrogen. Alternativni lek uglednog ruskog doktora čuva ih od virusa i bakterija još od vremena SSSR-a.

Pročitajte još: Šta kada ŽIVITE POD ISTIM KROVOM sa nekim ko IMA KOVID-19?

Učenje je razvio ruski doktor medicinskih nauka Ivan Pavlovič Neumivakin, koji je šezdsetih godina prošlog veka radio u kosmičkoj medicini, brinući o zdravlju kosmonauta. Usavršio je metode koje razvijaju adaptacione sposobnosti organizma u različitim okolnostima, ne dozvoljavajući mu da se razboli. Tako je došao do - troprocentnog hidrogena.

On je ustanovio da hidrogen onemogućava virusima i bakterijama da napadaju organizam kada ga unesemo u organizam. Takođe,  utvrdio je da  hidrogen pomaže i kod ozbiljnih bolesti.

Neumivakin Foto: Youtube/ screenshot Alexandr Zakurdaev

- Tajna čudotvornog uticaja hidrogena na naš organizam sastoji se u tome što on snabdeva tkiva i organe atomskim, aktivnim kiseonikom, a ne molekularnim, kojeg ima u atmosferskom vazduhu - objasnio je doktor.

Troprocentni hidrogen uništava viruse!

Troprocentni hidrogen ili atomski kiseonik, ustanovio je ovaj ruski lekar, uništava patogenu mikrofloru organizma (bilo da su u pitanju virusi, bakterije ili gljivice) i ujedno oslobađa telo viška slobodnih radikala.

Od kada se pojavila korona u Rusiji se nabavlja troprocentni hidrogen. Pomoću ove jeftine stvari se organizam čuva od korona virusa, ali se i čuva zdravlje.
Način upotrebe hidrogena je jednostavan i efikasan ako se poštuju sva osnovna pravila.

Rastvor se pije pola sata pre jela ili pića i dva sata nakon jela ili kafe.
Sami odredite dozu Foto: depozitfoto

Hidrogen se koristi na sledeći način:

  • Prvo pravilo je da se rastvor pije najmanje 30 minuta pre jela ili pića ili dva sata nakon jela.
  • Program uzimanja hidrogena traje 14 dana.
  • Prvoga dana uzima se  po kap na dve-tri kašike vode (30 ml do 50 ml) triput dnevno,  drugog dana - po dve kapi, tri put dnevno, trećeg dana - po tri" i tako do 10 kapi dnevno.
  • Tada se pravi pauza od dva, tri dana, a zatim se uzima po deset kapi triput dnevno, uz pauziranje na svaka dva-tri dana. Uzimanje traje mesec-dva ddana.
  • Uzimanje hidrogena nema kontraindikacija, ako se uzima na prazan stomak.
  • Svako treba da osluškuje reakciju svog organizma i da sam odredi sebi najpogodniju dozu.
Dodatno gorivo
Ćelije našeg imunosistema - leukociti i granulociti - stvaraju hidrogen, ali je to nedovoljno za zdravo funkcionisanje organizma. Uzimajući hidrogen unosimo dodatno "gorivo", koje stimuliše atomske procese u ćelijama, podstičući ih da štite organizam od štetnih faktora - navodi Neumivakin.

Osim što tamani viruse, troprocentni hidrogen naoročito pomaže kardiovaskularnom sistemu.

Odličan za kirvne sudove

Posebno oksidiše masnoće koje se odlažu na zidovima krvnih sudova, čime sprečava arterosklerozu i ublažava njene simptome.

Pročitajte još: "Nikom ne verujte!" Doktor Maksim tvrdi: Da biste pobedili koronu, ZAKISELITE SVOJU KRV

Ruski akademik, čiji se video snimci mogu naći na "Jutjubu",  savetovao je takođe da se vodom i hidrogenom ispira nosna šupljina kako bismo sve bakterije i virus odstranili. To se radi običnim špricem, kojim se u nos ubrizgava hirogen izmešan sa vodom, a zatim se izduva nos.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.