· · Коментара: 0
ФИТОТЕРАПИЈА

Сергеј открива ЛЕК који спречава РАК: Ово је СЕДАМ РЕЦЕПАТА којих има и у Србији

Канцер се одстрањује хируршким путем или хемотерапијом, али организам се ојачава биљем., Руски фитотерапеут др спец Сергеј Валеревич Корепанов

get_thumbs_on_fly.php2.jpg
Професор Корепанов Фото: Архива Новости

Поред конвенционалног начина лечења, операције и хемотерапије, лековите биљке су одличан допунски начин да се ојача организам и заштите остали органи како не би дошло до нуспојава.

Прочитаје још: Руски исцелитељ открио ЛЕК ОД СМРТИ: Ако желите да живите вечно користите ПОСЕБНО УЉЕ

Храна је превентива

Дакле, лековито биље уз традиционалне методе лечења тешких обољења заједно су добитна комбинација у превенцији и излечењу.Чувени руско фитотерапеут др спец Сергеј Валеревич Корепанов је патентирао лечење и превентиву канцера лековитим биљем.

Тумор увек напада организам у пролеће и јесен.

- Организам је у пролеће и јесен слабији, а тумор се развија управо у време када човеку падне имунитет и наш задатак је тада спречимо развој тумора и то биљкеама - каже Корепанов.

Мудре Јапанке
Јапанке десет пута мање оболевају од рака дојки од осталих жена. Утврђено је да су разлог морски плодови, јер  Јапанке које једу исто што и Европљанке, подједнако оболевају од карцинома.

Велики је присталица и превентиве исматра да је 50 одсто основе за обољења чини лоша исхрана. Он тврди да високоразвијене земље не обраћају много пажње да у организам уносе влакна, која празне црева, па је проценат оболелих од рака дебелог црева  висок.

Европљани болују од рака дебелог црева због исхране.
Амарант, еликсир живота

Занимљиво је и да у југоисточној Азији, управо захваљујући влакнима у исхрани, нема много оболелих од рака црева, али је зато висок проценат канцера желуца. Разлог је прекомеран унос љуте хране.

Конвенционалне методе су незамењиве, али прво се почиње биљном терапијом.
Дан почните кашом

Уколико до обољења дође, конвенционалне методе су незаменљиве, а лековите биљке могу да помогну у излечењу. Канцер се одстрањује хируршким путем или хемотерапијом, а организам се ојачава биљем.

- Доктори немају искуства са фитотерапијом и заборављају на ту компоненту лечења, а у Русији се користи биље јер елиминише последице терапије зрачењем, па са применом биљака се почиње одмах, пре лечења - истиче Корепанов.

Рецимо, у случају рака грлича материце фитотерапија се користи да заштити остале органе попут мокраћне бешике, бубрега и црева. Пацијенти који се лече фитотерапијом немају нус појаве као што су упале и циститиси.

Ко је Корепанов?
Др Сергеј Валеревич Корепанов доктор медицинских наука, онколог гинеколог, фитотерапеут један од најцењенијих стручњака из ове области долази из алтајског града Барнаул, где више од 25 година води медицински центар "Алфит".

Прочитаје још: У Русији сматрају да овај ЧАЈ лечи све, а има га и у СРБИЈИ и мислимо да је КОРОВ

Седам рецепата за дуг живот:

  1.  Каша било које житарице.
  2. Амарант се у Србији сматра коровом (листови личе на кромпир), а научници сматрају да је то храна будућности. Наиме, хемијски састав зрна је хранљивији од пшенице или пиринча. Проблем је мала величина семена која се тешко скупља, али за личну употребу, као додатак хлебу, амарант је извор здравља.
  3. Кора врбе садржи састојак који је одлична за чир на желуцу.
  4. Бели лук је за мушке проблеме, као и артероскрелозу .
  5. Од биљака које смо добили са туђих подручја куркума је једна од најздравијих.
  6. Ђумбир треба користити за, практично, сваку врсту болести.
  7. Мићурин је врста кивија која је препуна витамина Ц. Ко може да набави ову врсту актинидије обезбедио је здравље.
Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.