· · Коментара: 1
Предвиђање

"Смак света ће почети 2021, Христ ће сићи на земљу, а све ће се десити након ЗАРАЗЕ"

"Велико чудо ће нагнати многе да се приклоне Богу"

Depositphotos_36365857_s-2019-5eb325119efef.jpg
Фото: Депозит

Према предвиђању покојног америчког свештеника др Ф. Кентона Бишора, оснивача и бившег председника Светске Библијске организације, смак света ће почети 2021, а доживеће врхунац повратком Исуса Христа, најкасније 2028. године.

Др Бишор, који је умро 2016, написао је низ књига у којима предвиђа скорашњи повратак Исуса Христа.

Прочитајте још: Најпознатији бели маг упозорава: "Страдаће и многи људи из јавног живота Србије, а кренуће нова прича о БОЛЕСТИМА"

Овај теолог је тврдио да Библија обилује симболима који указују на предстојећу апокалипсу и верује да су два рата у једном веку и рађање Израела били почетак краја.

У књизи "Када ће се десити други Христов долазак?" теолог пише:

- Парабола смоквиног дрвета је пророчанство поновног рођења израелске нације.

Грчка синтагма "таута панта", преведена као "све то" односи се на почетак порођајних мука (Јеванђеље по Матерју 24:8)

- Христ је заправо рекао да када доживите порођајне муке - Први и Други светски рат, глад, смртоносне заразе и земљотресе - знаћете да се приближава Његов долазак.

Он је такође предвидео рат, у чијем средишту ће бити Израел који ће се супротставити већим државама попут Ирана и Русије, као и да ће друге религије осетити Божји гнев.

Прочитајте још: СРБИЈА ће до јуна бити залеђени брод који чека да се санте леда отопе, а онда долази до ОБРТА

- Када се те државе окрену против Израела, Бог не само да ће поразити њихове војске, већ ће "пустити огањ" на Русију и Иран и оне који "живе на острвима без страха".

- Ја то видим као уклањањање исламског присуства. Према томе, велико чудо ће нагнати многе да се приклоне Богу.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.