· · Коментара: 0
ПРЕДВИЂАЊЕ

Филм који је предвидео КОРОНА ВИРУС (Видео)

Филм "Зараза”, дело Стивена Содерберга из 2011. године, доживљава нову популарност захваљујући корона вирусу

zaraza.jpg
Фото/Промо

Остварење оригиналног назива “Цонтагион”, прати ширење вируса МЕВ-1 док се глобални здравствени систем и научници труде да му “стану на крај”.

Прочитајте још: Да ли је ово најјезивији ХОРОР деценије? (Видео)

Према статистици “Зараза” је траженија него у време кад је била актуелна, а посматрајући и листу популарних филмова налази се међу 10 најпопуларнијих филмова тренутно по интересовању, али и продаји на овој дигиталној платформи. До почетка приче о коронавирусу, који се спомиње од средине децембра, филм је био преузиман до 200 пута дневно. У јануару је број преузимања порастао на око 9.400 дневно да би у фебруару достизао и до 25.000 преузимања по дану.
 

Ситуација из филма, доста подсећа на коронавирус који је тренутно распрострањен широм света, иако, за разлику од вируса из филма, стање није толико драматично

Филм “Зараза” премијерно је приказан 2011. године. Са буџетом од 60 милиона долара, зарадио је око 130 милиона. Улоге тумаче нека од најславнијих имена савременог филма: Мет Дејмон, Кејт Винслет, Гвинет Палтроу, Џуд Ло и многи други.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.