· · Коментара: 0
АСТРОНУМЕРОЛОГ

СРБИЈА ће до јуна бити залеђени брод који чека да се санте леда отопе, а онда долази до ОБРТА

Видовита Ружица каже да ћемо се током 2020. године осећати као заробљеници сопствене душе и заточеници своје земље. Само ако пронађемо прави пут доћи ћемо до ослобађања, а с обзиром да нас број четири повезује са земаљским и небеским силама морамо наћи свој мир, што можемо само кроз духовност.

Depositphotos_12156711_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Ружица Краљ, познатија као Видовита Ружица, каже да је ова година у броју 4, што истовремено прави унутрашње конфликте и немире, како у души, тако и у држави. Све што нам свет буде наметао, доносећи одлуке уместо нас, мораћемо да прихватимо, јер у супротном, претиће нам ратом и уценама.

Прочитајте још: "Болест ће доћи од ЖУТИХ, људи ће падати по улицама, страшна епидемија ће прогутати свет, а ЛЕК..."

Ружица Краљ каже да ће бити искушења, Фото: Архива Новости

Велика дипломатија нашег председника може омогућити добијање на времену, па би неке ствари могле бити померене у страну, да би се решавале тек у другој половини 2020. године.

Прва половина године, до краја јуна, биће као да смо један залеђени брод, који стоји на ветрометини и чека да се санте леда владајућих сила смилују и отопе према нама.

Разочараћемо се у комшије на које смо рачунали...

Разочараћемо се у наше комшијске земље на које смо рачунали, јер ће нам постати тајни непријатељи. И даље ће Турска, као велесила, бити уз нас и пружиће нам потпуну подршку у сваком смислу. Захваљујући Турској, изградиће се многи путеви и многе фабрике, које ће се бавити производњом разних металних и алуминијумских делова, и бићемо јединствени у свету по овој индустрији.

Председник ће често ходати по ивици, јер ће бити исцрпљујућих прича, али ће победити.

Наш председник ће често „ходати по ивици”, али, с обзиром да је велики дипломата, својом снагом ума и моћи водиће праведну игру у корист свог народа. Ту ће бити много исцрпљујућих прича и преговора, који ће све до јуна деловати као да нас нико ништа није ни чуо, а ни видео. Често ће осећај људи који воде нашу државу бити да смо у зачараном кругу или лавиринту.

Психијатри и свештеници ће имати пуне руке посла.

Косово је и даље вулкан који непрестано тиња, и било би најбоље када бисмо могли да га се одрекнемо – да бисмо га добили, јер када се одричемо – тада и добијамо.

Љубав

Од прошле године ушли смо у период обележен љубављу - никад више љубави на земаљској кугли, али никад више и тешких и фаталних веза, које ће кратко трајати, а донеће болна искуства. Замениће се улоге, мушкарци ће добити женску енергију, а жене мушку. Они ће желети љубав, брак и озбиљност, а жене авантуру, и ништа никоме неће бити јасно. Чувајте се психопатологије и сексуалне зависности. Сваки други брак биће разведен.

Прочитајте још: Научници предвиђају да ћемо ПУТОВАТИ КРОЗ ВРЕМЕ: Ево и на који начин

Здравље

Најпосећеније ће бити психијатријске установе, црква и астролози. Због духовних потешкоћа у којима ћемо се наћи нећемо видети излаз из зачараног круга, и све више ће људи, чак и они најјачи, пуцати. Болести, срца, дисајних органа, као и тумора, биће све више и више. Немојте дозволити да вам енергетски вампири црпе енергију, јер нећете собом владати.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.