· · Коментара: 1
ИЗЛЕТИ

Бразилац је дошао у Србију са 19 година и остао, игра фолклор и ПОРУЧУЈЕ: Ово морате видети!

Сви знају да је Тиаго Фереира учинио за промоцију српског туризма више него многе српске туристчке агенције, а за предстојеће лето препоручује пет места која треба видети.

Тиаго Фереира је у Србију дошао са 19 година и од онда је завршио факултет и Основао Србију за младе захваљујући којој су многи упознали своју земљу. Научио српски толико добро, да користи искључиво ћирилицу. Научио је и да игра фолклор и постао друга постава КУД "Жикица Јовановић Шпанац".

Прочитајте још: Француска новинарка посетила Београд, а оно што је доживела потпуно је ШОКИРАЛО: "Срби једну ствар праве боље од нас"

Тиаго испред Светог бора Фото: Приватна архива

Због "короне" Тиаго је морао да одложи српску свадбу за септембар, али то не значи да губи време. Припрема занимљиве излете по Србији, снима клипове "Бразилац у Србији" и предлаже свима да се, као и он, заљубе у нашу земљу.

- Србија је чаробна и лепа љубавна прича завршила се тако што сам вечно остао заљубљен у Србију - каже Тиаго.

На Тиаговој топ-листи прво место заузела је Камена гора због Светог бора.

На првом месту Тијагове топ листе омиљених места у Србији ставља Камену гору, познату по сеоском туризму и здравој храни. Налази се близу Пријепоља и Тиаго је емотивно везан за ово место, а захваљујући томе што је овде био много пута, зна и неке тајне:

- Природа на Каменој Гори је толико нетакнута да изгледа као из бајке, овде се налази Свети бор стар више од 500 година који чува ову планину и обнавља енергију сваког посетиоца - истиче Тиаго.

Топ листа ПЕТ места:
1. Камена гора, Пријепоље 2. Голубац 3. Загајичка брда, Делибат 4. Стара планина 5. Брезовица
Обожава Голубац и зове га "српски Рио".

На другом месту препоручује одлазак у Голубац. Тамо где је Дунав широк као море, Голубац стоји и дочекује госте својим причама и легендама из Средњег века пре него што их упути на истраживање лепота Ђердапа.

До Увца је водио групу Бразилаца
Његова најновија српска љубав је Брезовица.

Тиаго каже и да су Загајичка брда нестваран предео усред већ нестварне Делиблатске пешчаре - највеће континенталне пешчаре у Европи. Четврто место даје Старој планини, јер скрива велики број водопада који су прави бисери природе, а Тупавица је један од најлепших. Последње место

Прочитајте још: Овогодишње летовање ће, можда, бити СТЕЈКЕЈШН, а да ли знате шта је то?

Последње, пето место оставља посебној планини коју је недавно открио и која га је омађијала. Нада се да ће тамо одвести прву групу у јуну.

- Брезовица је једноставно чаробна - не зна се шта је лепше, да ли богата природа, погледи од којих застаје дах или гостопримство локалног становништва српске општине Штрпце - закључује Тиаго.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? Месец дана ванредног стања. Свет је стао. Док некоме одговара рад од куће, неко нема од чега да живи. Док неко ужива у великој кући са двориштем, неко једва издржава са породицом у 20 квадрата. Сви пролазимо кроз исту олују, али нисмо у истом чамцу. Но, једно је сигурно: све док тече вода Савом и Дунавом, све је пролазно, па и ово. Битно је да се трудимо да останемо окренути ка сунцу, да будемо вредни и да не дамо простор негативним мислима и осећањима. Победићемо! ✊ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ?? Um mês em estado de emergência. O mundo parou. Enquanto uns estão adorando trabalhar de casa, outros não têm do quê viver. Enquanto uns estão curtindo a casa grande com quintal, outros mal conseguem acomodar a família nos seus 20m². Estamos todos passando pela mesma tempestade, mas não estamos no mesmo barco. No entanto, uma coisa é certa: enquanto as águas do rios Sava e Danúbio continuarem fluindo, tudo passa, até isso. É importante que nos esforcemos para permanecemos voltados ao sol, continuarmos ativos e sem dar espaço a pensamentos e sentimentos negativos. Vamos vencer essa batalha! ✊ Foto: @thiago.7hc #covid_19 #ostanikodkuće #pobedicemo #pozitivnost #pozitivnemisli #optimizam #borimose #beograd #srbija

A post shared by Thiago Ferreira (@thiagoldcf) on

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.