· · Коментара: 0
ДИЈЕТА

Сви је ИМАМО у кухињи: НАМИРНИЦА која ТОПИ МАСТИ и доводи до ВИТКОГ СТРУКА

Смањује и количину шећера у крви

Depositphotos_20169117_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Витак струк постиже се редовним вежбањем и што здравијом исхраном, али постоји и једна чаробна намирница, коју већ имате у својој кухињи, а она вам може помоћи у постизању тог циља. Доказано је да топи масне наслаге, смањује количину шећера у крви и контролише тежину.

Немојте пити сирће
Никако не смете пити чисто сирће, јер оно временом може оштетити зубну глеђ и изиритирати једњак. Додајте га хладним прилозима од поврћа или додајте две кашичице дневно у чашу топле воде.

Прочитајте још: Откривамо вам тајну како да СМАЊИТЕ РАЧУНЕ у кући

Фото: Депозит

У питању је јабуково сирће, а како истраживање каже употреба две кашичице уз залогај пре спавања помогла је пацијентима с дијабетесом типа 2 да смање количину шећера у крви.

Друго истраживање с овом намирницом вршено је на мишевима, а резултати су показали да су мишеви који су уз исхрану богату мастима добијали и сирћетну киселину, имали су и до 10 одсто мање масног ткива од оних који су уз такву храну добијали само воду.

Прочитајте још: ЗАЧИНИ УМЕСТО ЛЕКОВА: Кућну апотеку вам може заменити ШПАЈЗ

Једна од "корисница" овог трика је и певачица Ферги која с 45 година има тело на којој би јој позавиделе и много млађе колегинице. Ипак, она наравно и редовно вежба и пази на уравнотежену исхрану.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Харвест 2019 ат @ФергусонЦрест

А пост схаред бy Фергие (@фергие) он

Прочитајте још:  Погледајте ТРИК како да вам ИНСЕКТИ не упадају у пиће док се одмарате у башти

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.