· · Коментара: 0
ТРЕНДОВИ

ТУРИСТИ по ЧЕТИРИ пута годишње путују на ИСТО место, ево и ЗАШТО

Ова година ће заувек проментии туризам, може се чуди на многим местима, али нико не може да претпостави како.

1593434126_CetriSezone.jpg
Фото: Пиксабеј

Повратак природи, што даље од људи и гужве, нешто потпуно ново, до сада невиђено... Туристи стално траже нове инспирације за путовања.

Прочитајте још: Да ли сте знали да на свету постоји чак 6 Кипова слободе и то није све: Ево савета шта би требало обавезно да посетите

Посетили су све метрополе, ушли у најпознатије музеје, купали се на најлепшим плажама, пробали најукуснија јела и више не знају где би још могли да путују! Ови туристи више не морају да брину, јер је потпуно нови тренд завладао међу глобтротерима.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sameplace #seasons #hotweather #coldweather #lake

A post shared by nature/travel/places (@trav.el4258) on

Зими снег и божићни вашар, у пролеће ускршња јаја, лети концерти и у јесен шетња у парку. Овако се рекламирају бечки дворци и успева им. Тренд путовања на исто место четири пута годишње први су осмислили азијски туристи који посебну пажњу посвећују природи. За њих је догађај када процвета трешња, али и када поцрвели лишће. Познате европске дестинације су им то и понудиле.

У Србији се на начин "четири сезоне" промовишу војвођански салаши.

- Војводина је одредиште за све четири сезоне, а посебно се тако промовишу Фрушка гора и салаши - каже Наташа Павловић, директор Туристичке организације Војводина.

Војвођански салаши током сваке сезоне имају другачију понуду која се разликује у мирису, укусу и бојама.

Прочитајте још: Јесте ли чули за УБУД ВИЛЕ? Дан у њима кошта 1.000 евра, а понуда је невероватна (Фото/Видео)

Италија и Грчка се, такође, промовишу као дестинације за све сезоне, а агенције туристима нуде смештај у истим собама у којима су боравили претходног пута.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.