· · Коментара: 0
ИОС И АНДРОИД АПЛИКАЦИЈЕ

Знате ли како да инсталирате ДАРК МОД на Вац апу? Ништа лакше

Почео период тестирања тамног режима ћаскања у популарној апликацији за размену порука и позива

Depositphotos_94649040_s-2019.jpg

Тамни режим (Дарк моде) апликације Вац ап најављиван је већ дуже време, а сада је коначно и доступан за тестирање на Ајфон и Андроид телефонима. 

Постојећи дизајн Вац ап апликације са светло сивом и зеленом бојом самог чета допуниће нове нијансе црне, зелене и поноћно плаве боје. Нове опције избора боја неће у потпуности заменити тренутни изглед, али биће доступне као опција за све који их желе користити.

Тамна позадина лакше је подношљива оку током дужег периода гледања у сам екран апликације јер даје мање одсјаја. Тамнији екрани такође троше мање енергије, посебно уређајима са АМОЛЕД дисплејима.


Фото: Тецхрадар

Прочитајте још: Ако укључите ОВУ ОПЦИЈУ на телефону, батерија на Андроиду ће трајати дуже

WхатсАпп тамни режим је сада доступан за пробно тестирање. Треба имати на  уму да се неке карактеристике и боје могу мењати пре коначног издања, на основу резултата тестирања.

Како одабрати тамни режим WхатсАпп-а за Андроид

1. Пријавите се за пробни програм путем Гоогле Плаy Сторе-а
2- Сачекајте да се ваш налог обради (ово може потрајати неколико сати)
3. Ажурирајте апликацију (последње пробно издање је 2.20.53)
4. Ако не можете да видите опцију ажурирања, преузмите и инсталирајте АПК, па поново покрените апликаицју
5. Одаберите „Сеттингс“, а потом „Цхатс“ и укључите "Дарк моде" (тамни режим)

Прочитајте још: Како ослободити меморију мобилних телефона?


Фото: Андроидцентрал

Како добити тамни режим Вац апа за иОС

Према првим подацима, тамни режим Вац ап биће доступан само за иОС 13 и новије верзије.

  1. Проверите да ли је пробни период отворен и придружите се ако је могуће
  2. Инсталирајте "ТестФлајт" на свој уређај
  3. Кликните линк у е-поруци који сте добили од Вац апа
  4. Ажурирајте и покрените Вац ап
  5. Одаберите „Сетингс“, а потом „Чатс“ и укључите "Дарк моде" (тамни режим).
Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.