· · Коментара: 0
ПАРТНЕРСКИ ОДНОСИ

Желите да изгледате МЛАЂЕ? Никакав проблем, али ево колико пута морате имати СЕКС

Из спаваће собе одмах избаците телевизор, у супротном ваш сексуални живот ће се значајно проредити

1593547384_sex.jpg
Фото: Pixabay

Редовно упражњавање сексуалних активности са партнером, научно је доказано, позитивно утиче на здравље и расположење. Последично, добро расположење чувају лепоту и одржавају изглед коже млађом.

Прочитајте још: Волите ли више месо или поврће? Какав сте љубавник зависи од тога шта једете

Последње истрживање једног Европског универзитета показало је да се људи, који ,у просеку имају секс 3 пута недељно изгледају и до 7 година млађе.

Такође, ова студија је показала и да поседвање телевизора у спаваћој соби значајно утиче на учесталост секса, па парови који немају телевизију у соби у просеку имају 50 одсто више секса од парова који у спаваћој соби имају телевизор. 

Прочитајте још: СЕКС без обавеза? Прочитајте које замке вребају ПРИЈАТЕЉСТВО са ПОВЛАСТИЦАМА

Доказано је и да жене осећају веће задовољство током секса са мушкарцима, који пуно зарађују. Такође, жене које редовно вежбају имају бољу циркулацију и у гениталном подручју, а самим тиме су и задовољније сексуалним животом.

Прочитајте још: СВЕ жене ТРАЧАРЕ: Ево које то раде НАЈВИШЕ, колико сати дневно и на КОЈИМ МЕСТИМА

Осим тога, жене које нису у вези више привлаче заузети, него слободни мушкарци. Није тајна да је и нешто више од половине жена бар једном у животу користило вибратор, али и да су припаднице лепшег пола које редовно мастурбирају склоније доживљају оргазма у сексуалном односу са партнером.

И оно што смо и саме знале - ношење потпетица од 10 центиметара, осим што нас чини сексипилнијима, поспешује снагу мишића ногу и задњице, а то помаже за јачи доживљај оргазма.

 

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.