· · Komentara: 0
PARTNERSKI ODNOSI

Želite da izgledate MLAĐE? Nikakav problem, ali evo koliko puta morate imati SEKS

Iz spavaće sobe odmah izbacite televizor, u suprotnom vaš seksualni život će se značajno prorediti

1593547384_sex.jpg
Foto: Pixabay

Redovno upražnjavanje seksualnih aktivnosti sa partnerom, naučno je dokazano, pozitivno utiče na zdravlje i raspoloženje. Posledično, dobro raspoloženje čuvaju lepotu i održavaju izgled kože mlađom.

Pročitajte još: Volite li više meso ili povrće? Kakav ste ljubavnik zavisi od toga šta jedete

Poslednje istrživanje jednog Evropskog univerziteta pokazalo je da se ljudi, koji ,u proseku imaju seks 3 puta nedeljno izgledaju i do 7 godina mlađe.

Takođe, ova studija je pokazala i da posedvanje televizora u spavaćoj sobi značajno utiče na učestalost seksa, pa parovi koji nemaju televiziju u sobi u proseku imaju 50 odsto više seksa od parova koji u spavaćoj sobi imaju televizor. 

Pročitajte još: SEKS bez obaveza? Pročitajte koje zamke vrebaju PRIJATELJSTVO sa POVLASTICAMA

Dokazano je i da žene osećaju veće zadovoljstvo tokom seksa sa muškarcima, koji puno zarađuju. Takođe, žene koje redovno vežbaju imaju bolju cirkulaciju i u genitalnom području, a samim time su i zadovoljnije seksualnim životom.

Pročitajte još: SVE žene TRAČARE: Evo koje to rade NAJVIŠE, koliko sati dnevno i na KOJIM MESTIMA

Osim toga, žene koje nisu u vezi više privlače zauzeti, nego slobodni muškarci. Nije tajna da je i nešto više od polovine žena bar jednom u životu koristilo vibrator, ali i da su pripadnice lepšeg pola koje redovno masturbiraju sklonije doživljaju orgazma u seksualnom odnosu sa partnerom.

I ono što smo i same znale - nošenje potpetica od 10 centimetara, osim što nas čini seksipilnijima, pospešuje snagu mišića nogu i zadnjice, a to pomaže za jači doživljaj orgazma.

 

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.