· · Коментара: 0
НЕВЕРОВАТНО

"Видео сам биће са дугачким прстима": Постоји ДОКАЗ који открива да ли сте имали везе са ВАНЗЕМАЉЦИМА (ВИДЕО)

Хиљаде људи у САД верује да су их отели ванземаљци, па се поставља питање зашто то раде? Теоретичар НЛО Џорџ Цокалос има могући одговор.

Деценијама људи тврде да су видели "нешто чудно на небу" и убеђени су да нас ванземаљци посећују, а неки тврде и да су били отети.

Прочитајте још: Почеће Трећи светски рат, а Американци ће бежати у СРБИЈУ - Пророчанство РУСКИХ СВЕТИХ ОТАЦА

Том Рид Фото: Youtube/ screenshot HISTORY

Џорџ Цокалос је грчког порекла, а међу онима "који верују да је истина тамо негде" важи за правог супер-стара. Овај чувени теоретичар древних астронаута је срео хиљаде људи који тврде да су видели НЛО, па и имали директан контакт са ванземаљцима.

Вековима отимају људе са само једним циљем!

- Ванземаљци отимају Земљане вековима и то није нови проблем, али су данас та искуства већа и све  је мање скептичних људи - истиче Цокалос.

Једини документован и доказан случај отмице догодио се Тому Риду у Шефилду, у западном Масачусетсу. Њега су, када је имао 10 година, ванземаљци отели 1. септембра 1969. године (на амерички Дан рада) после повратка из природе, где је са мајком и баком ишао на роштиљ.

Отмица Фото: Youtube/ screenshot HISTORY
Том Рид је једини документовани и доказани случај НЛО отмице.

- Док је мајка возила кола, све време нас је пратила округла летелица велика око 30 метара са сноповима светла и када смо стигли до дрвеног моста препречила нам је пут - сећа се Том Рид.

Прочитајте још: Почеће Трећи светски рат, а Американци ће бежати у СРБИЈУ - Пророчанство РУСКИХ СВЕТИХ ОТАЦА

Том је тада осетио да пролази кроз енергетско поље, ушао је кроз светлећа врата и, када је отворио очи, видео је осветљен сто и биће са дугачким прстима попут мрава. Пробудио се у колима.

Овај случај отмице је истраживао локални судија Кевин Тајтус и сакупио је изјаве 250 сведока који су звали полицију и војску. Тајтус је успео да убеди гувернера Чарлса Бејкера да 3. новембра 2015. године потпише први званични документ који потврђује НЛО отмицу.

Том као дечак Фото: Youtube/screenshot HISTORY
Гувернер је 2015. године потписао да је Том, заиста, био отет.

Међутим, иако је званични документ потврдио први случај отмице, право питање зашто то ванземаљци раде?

- Људи су милионима година настајали од примата и онда су, одједном, од "хомо сапијенса"  постали разумна бића "хомо сапијенс сапијенс" - каже Цокалос.

Цокалос Фото: Youtube/ screenshot HISTORY
Ванземаљци су променили нашу крвну групу!

Основа његове теорије је да су у томе интервенисали ванземаљци. Како су учинили да наши преци постану "паметнији"?

- До пре 35.000 година није постојала RH негативна крвна група, а отмицама су унели ову измену у наш ДНК, па се може закључити да су свима који имају ову крвну групу преци имали контакт са ванземаљцима - закључује Цокалос.

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

Теоретичари древних астронаута на челу са Цокалосом верују да бића из других светова и даље манипулишу са људским генетским кодом, а са циљем да нас претворе у "хомо сапијенс сапијенс сапијенс", односно супер интелигентна створења.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.